iOS 18 beta güncellemesi yapılmalı mı?

Tabii ki yapın. 15 Pro ve sonrası için gelecek yapay zeka güncellemesi iPhone’lar için devrim (güya) olacak diyorlar. Asıl 15 Pro ve sonrası kullanıcıları ilgilendiriyor o güncelleme. Ben iPhone 13 kullanıcısıyım, benim için sadece ana ekran özelleştirme ve birkaç tasarım değişikliğinden ibaret.
Hocam bir sıkıntı çıkarsa ne yapacağım? Sıfırlamam mı gerekiyor? Gerçi iCloud alıyorum sıfırlayıp tekrar yükleyebilirim, yükleyince iOS 17 ile gelir değil mi?

Eğer merak ediyorsanız iOS 17’de iken yedek alın sonra geçin. Eğer beğenmeyip iOS 17 kullanmak isterseniz kolayca geri dönebilirsiniz.

Yöntem 1’i kullanın. Eğer güncel bir iCloud yedeğiniz yoksa yapmayın yoksa verilerinizi kaybedersiniz.

Eğer merak ediyorsanız iOS 17’de iken yedek alın sonra geçin. Eğer beğenmeyip iOS 17 kullanmak isterseniz kolayca geri dönebilirsiniz.

Yöntem 1’i kullanın. Eğer güncel bir iCloud yedeğiniz yoksa yapmayın yoksa verilerinizi kaybedersiniz.
Hocam yedeği manuel nasıl alıyoruz? Bende iCloud+ var kendi otomatik yedekliyo öyle bir şey yapmama gerek var mı?

Hocam yedeği manuel nasıl alıyoruz? Bende iCloud+ var kendi otomatik yedekliyo öyle bir şey yapmama gerek var mı?
Kontrol etmenizde fayda var çünkü sorun yaşarsanız ve geri dönmek isterseniz verilerinizi kaybedersiniz. Yedeği almak veya alındığını kontrol etmek için Ayarlar> İsminizin yazdığı yere tıklayın> ICloud> ICloud yedekleme> şimdi yedekle kısmına tıklatıp kolayca yedekleyebilirsin. Yedekleme 10 dakika civarı sürer. Şimdi yedekle kısmının altında son yedekleme tarihi yazacak. Eğer bugüne ait yedeğinizin olduğunu gösterirse yedekleme yapmanıza gerek yoktur.

Kontrol etmenizde fayda var çünkü sorun yaşarsanız ve geri dönmek isterseniz verilerinizi kaybedersiniz. Yedeği almak veya alındığını kontrol etmek için Ayarlar> İsminizin yazdığı yere tıklayın> ICloud> ICloud yedekleme> şimdi yedekle kısmına tıklatıp kolayca yedekleyebilirsin. Yedekleme 10 dakika civarı sürer. Şimdi yedekle kısmının altında son yedekleme tarihi yazacak. Eğer bugüne ait yedeğinizin olduğunu gösterirse yedekleme yapmanıza gerek yoktur.
Bugün 03.34 yazıyor gerek yok sanırım.

Yeni özellikler çok hoşuma gitti bu yüzden eylül'e kadar beklemek istemiyorum fakat kafamda soru işaretleri var. Bu sürümde çok fazla hata olur mu? Bir de asıl sürüm çıktıktan sonra betadan çıkmak için telefonu sıfırlamam mı gerekir?

Ben yaptım pek hata görmedim. Telefonun 13 veya üstüyse öneririm. 13 Pro Max benimki.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı