iOS 18 kullanılır mı?

benmuhammed

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul - Turkey
Selamlar, iPhone 11'im mevcut. Sanırım iOS 18 güncellemesini alıyor telefon. Beta programına katılıp iOS 18'i kurmak istiyorum. iCloud mevcut, yedeklerim de var. Çok hoş gözüküyor. Sizce güncellemeli miyim? Korkum veri kaybı değil ancak güvenlik sıkıntıları yaşar mıyım?

Selamlar, iPhone 11'im mevcut. Sanırım iOS 18 güncellemesini alıyor telefon. Beta programına katılıp iOS 18'i kurmak istiyorum. iCloud mevcut, yedeklerim de var. Çok hoş gözüküyor. Sizce güncellemeli miyim? Korkum veri kaybı değil ancak güvenlik sıkıntıları yaşar mıyım?
Beta kurmayin, bence iphone 11'e ana surumu de kurmayin.

Son düzenleme:

Beta testinde olduğu için elbet açıkları olabilir. Bazıları memnunken bazıları çok ısındığını söylüyorlar.

Beta’ya gerek yok. Ana sürüm zaten yakında gelecek. Geçmek istersen ana sürüme geçersin.

9 Eylül etkinlik var. 1 hafta sonra etkinlikten, genelde IOS'i sunarlar. 16 Eylül diye bekliyorum artı eksi 1-2 gün de atabilir.

iPhone 11'iniz çöp olacak bu arada. Sırf bir tık daha akıllı Siri için ve ufak tefek denetim merkezinin makyajlanması harici bir yenilik de yok yani sizler için yok. Tercih sizin, geçtikten sonra keşke geçmeseydim diyeceğinize adım gibi eminim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı