iOS 18 yavaş mı?

Yaiizz

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. iPhone 15 model telefonum var. Fakat iOS 18 ile mi kaynaklı bilmiyorum arada sosyal medya uygulamalarında takılıyor ve güç butonuna bastığımda ekran fark edilir şekilde geç kapanıyor. Sebebi nedir acaba? iOS 18 ile mi kaynaklı?

iOS 18 ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, ben de iPhone 14 Pro Max kullanıyorum ve beta sürümlerinden beri iOS 18'i kullanıyorum fakat sizin dediğiniz hiçbir sorunla karşılaşmadım.

Takiliyor derken? Kasiyor gibi mi yoksa donuyor mu?
kasıyor.

iOS 18 ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, ben de iPhone 14 Pro Max kullanıyorum ve beta sürümlerinden beri iOS 18'i kullanıyorum fakat sizin dediğiniz hiçbir sorunla karşılaşmadım.
Sizde 120 hz ekran var. Bende 60. Sizde takılsa bile hissedemezsiniz ki.

Acayip kötü. apple yerinde sayıyor eskiden böyle değildi. Androidden farkı kalmadı belki de geride bile kaldı. 7-12 kullandım şuanda 15 kullanıyorum. Birdahaki telefon seçimimde başka markalara da bakacağım

Acayip kötü. apple yerinde sayıyor eskiden böyle değildi. Androidden farkı kalmadı belki de geride bile kaldı. 7-12 kullandım şuanda 15 kullanıyorum. Birdahaki telefon seçimimde başka markalara da bakacağım
Galiba bende öyle yapacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı