Toksik olma hastalığı

Darkside1334

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben gol atınca hep Griddy ya da diğer toksik gol sevinçlerini yaparım. Öndeysem kendi yarı alanımda top çeviririm. Maçı kazanırsam adama özelden yazıp onu küçük düşürmeye çalışırım.

Evet, bunları yapıyorum ama elimden gelmiyor. Diyorum ki; bugün gol atınca toksik sevinç yapmayacağım, öndeyken geride pas yapmayacağım, kazanırsam adama iyi şeyler yazacağım diyorum ama elimden gelmiyor. Bir güç beni toksikliğe götürüyor. Bu hastalığı nasıl yenebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, ben gol atınca hep griddy ya da diğer toksik gol sevinçlerini yaparım. Öndeysem kendi yarı alanımda top çeviririm. Maçı kazanırsam adama özelden yazıp onu küçük düşürmeye çalışırım.

Evet, bunları yapıyorum ama elimden gelmiyor. Diyorum ki; bugün gol atınca toksik sevinç yapmayacağım, öndeyken geride pas yapmayacağım, kazanırsam adama iyi şeyler yazacağım diyorum ama elimden gelmiyor. Bir güç beni toksikliğe götürüyor. Bu hastalığı nasıl yenebilirim?

Hocam boş verin yenmeyin.

Benim UTdeki ismim "griddy yapacağım" dı.

Bence toksiklik çok hoş bir şey karşıdaki kişiyi sinirlendirmiş oluyorsunuz.

Gerçek hayatta hoş değil de oyunlarda zevkli bence ama rakiplere karşı.

Çocuksun. Büyüyünce geçer.

Çocuk değilim.

Hocam boş verin yenmeyin.

Benim utdeki ismim "griddy yapacağım" dı.

Bence toksiklik çok hoş bir şey karşıdaki kişiyi sinirlendirmiş oluyorsunuz.

Gerçek hayatta hoş değil de oyunlarda zevkli bence ama rakiplere karşı.

Hocam bu toksiklik huyum yüzünden arkadaşlıklarım bitti. Hem arkadaşlarımla oynarken yapıyordum hem de millete yaptığım için beni dışladılar.

Hocam bu toksiklik huyum yüzünden arkadaşlıklarım bitti. Hem arkadaşlarımla oynarken yapıyordum hem de millete yaptığım için beni dışladılar.

Ya hocam bence arkadaşlarınızda sorun var. Böyle basit şeylere takılmamalılar bence.

Sonuçta bir oyun oynuyoruz ve biz galip geliyoruz bu da rakipten üstün olduğumuzu gösterir.

Bu yüzden onu daha çok ezmeliyiz.

Ama dozunda bırakmak lazım öyle çok abartı da olmaz.

Mesela ben kuzenimle oynarken son dakikalar süreye oynuyordum topu saklıyordum keyif alıyordum ama onun kızdığını fark ettim ve bıraktım bunu yapmayı.

Normal Online oynarken yapın ama arkadaşlarınızla oynarken yapmayın bence öyle iyi olabilir.

Çocuk değilim.

hocam oynadığınız kıçı kırık bir ps oyunu.gözünüzde çok büyütüyorsunuz ki rakibe toxiclik yapıyorsunuz.oyundan keyif almaya bakın ya da oyundan uzaklaşın.böyle böyle gerçek hayata taşırsınız bu sorunu.

Şu hayatta en nefret ettiğim insan tipidir. Genelde oyundan başka başarısı olmayan insanlar böyle oluyor. Aslında hayattaki tek başarıları oyun olunca, bu kadar abartmaları çok da anormal değil.

Hocam düzelmek istediğimi belirttim. Neden çözüm odaklı değil de böyle bir mesaj yazıyorsunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı