İnceleme iOS 26 Beta 1 inceleme

Turkcell kullanıyorum ben 12 GB’lik paket 500 TL hocam yani 12 GB 4 günde eridi bu olay yüzünden…
Hocam Turkcell'de de internetler hızlı bitiyor gibi bir muhabbet vardı sanki pek emin değilim ama? Ben de aynı operatörü kullanıyorum ama 20GB 360 TL ödüyorum.

Apple'dan tek dileğim sorunsuz bir telefon ve sürüm çıkartması, her sene yok şunu geliştiriyor yok modem geliştiriyor Amerika'da tesis kuruyor sonuç evdeki Wi-Fi'ya bağlanamıyor kullanıcı. Bakalım şimdi de sensör geliştiriyorlarmış bizim yeni iPhone hayali 18'e kaldı sanırım.

Hocam Turkcell'de de internetler hızlı bitiyor gibi bir muhabbet vardı sanki pek emin değilim ama? Ben de aynı operatörü kullanıyorum ama 20GB 360 TL ödüyorum.

Hızlı bitme ülkece kanayan yaramız.

Bence önce Apple dahil her firmanın her sene aynı telefonları farklı şekilde ufak ufak yükselterek piyasaya sunmaması lazım. Her sene telefon çıkarmak nedir yahu? Adamakıllı iş yapmadan yürümez bu işler ama gel de saf alıcı telefonu elit bir cihaz gören tüketiciye anlat.

Özellikle yazılım güncellemelerini her yıl çıkarmamaları gerektiğini düşünüyorum. Madem sorunlu bir güncelleme sunuyorsun, o zaman sürümü 1,5-2 yılda bir çıkar; güncelleme de kaymak gibi aksın. Hem sunacağı özellik sayısı da artar.

Hocam sizinki muhtemelen eski, sözleşmeli bir paket. Benim anlaşmalı paketimin süresi bittiği için güncellemek zorunda kaldık ve o da çok pahalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…