İnceleme iOS 26 Beta 3 İncelemesi — Apple’dan Yepyeni Bir Deneyim

O dinamik “çubuğun” serfitikasını aslında ilk olarak Huawei'nin aldığını bilmiyor musunuz? Ayrıca HyperOS değil Oppo, ColorOS.

Evet huaweininmiş bilmiyordum bu konuda haklısınız Oppo'nun ColorOS olduğunu biliyorum ama Oppo çalmış.

Evet huaweininmiş bilmiyordum bu konuda haklısınız Oppo'nun ColorOS olduğunu biliyorum ama Oppo çalmış.

Oppo çalmış gibi bir şey duymadım ancak Oppo’nun Apple’ın yaptığı gibi “Biz basitlik seviyoruz kardeşim” deyip işletim sistemindeki basitliğin ağzına etmediğini biliyorum.

Öyle bir marka düşünün ki biz kullanıcının küçük ekranda tarayıcı kullanmasını istemiyoruz deyip kullanıcıları 3. Parti uygulamalara yönlendiriyor zorla Apple Watch için.
O uygulamalardan da belli bir vergiyi çalıyorlar oradan da parayı yutuyorlar oh mis.
WhatsApp gibi mesajlaşma uygulamalarını da desteklemiyor bu arada, kimsenin kullanmadığı mesajlar uygulaması var sadece.

Bilmiyorum yalanmı ama yurt dışı haberde gördüm iPhone katlanabilir telefon yapacaktır diye bir şey bu ben pek inanmadım sizce doğru mudur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…