iOS 26 deneyenler memnun mu?

umuttk6

Hectopat
iOS 26 kullanıma sunuldu. Kullananlar memnun mu? Güncellemeyenler güncellemeli mi? iPhone 14 kullanıcısıyım ve ne yapacağım konusunda kararsızım.

Ben iPhone 13'e kurmustum pek memnun kalmadım açıkçası iOS 18.5'e geri dönmüştüm. iPhone 11'e de kurdum ama onda da aynı sekilde hafif kasıyormuşçasına bi' hissiyat var.
Bazı güncelleyenler uygulamalar arası geçişin vs. daha hızlı ve akıcı hale geldiğini söylüyor. Acaba modelden modele fark mı ediyor?

Hocam şu an için güzel gibi 14 Pro'ya kurdum ilk kurduğumda biraz kastı daha sonra aşırı akıcı geldi fakat kardeşimin iPhone 12'sinde bir ağırlık var tam nedenini bilmiyorum böyle sistem yavaşlığı gibi animasyonlar bazen geç geliyor.

Halen zamanı var. Çok akıcı gelmedi gözüme belki de modeli daha eski diye böyle olmuş olabilir. 14 Pro Max kullanıyorum ama dediğim gibi güncellemelerle düzelir. Onun dışında gayet iyi bir güncelleme olmuş açıkçası.

Daha akıcı gibi olma sebebi animasyon hızı, yani göz yanılması. Ben tasarımı pek beğenmedim ve bazı şeylerden buglı. Tasarım bence Apple sadeliğine yakışmamış, şimdiye kadar ki en kötü Apple tasarımı olabilir.

Hiç beğenmedim. Geekbench'te performans artışı gözüküyor ama çok buglu. Yani şubatta çıkan 16e bile kafayı yedi. iOS 18.6.2'nin ipsw dosyasını indirdim. Sürüm düşürüyorum. Anca 26.5 gibi geçerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı