Ben iPhone 12'ye kuracağım, fakat öncelikle IOS 18.7'ye güncellemem gerekiyormuş. 

Arkadaşlar bende indirme nedense çok yavaş internette bir sıkıntı olmamasına rağmen sizde durumlar nasıl?
13'üm var sizce güncellersem sıkıntı olur mu?
Biraz değil bende baya yavaş yaklaşık 1 gün kaldı yazıyor 10 dakikadır. Serverlerde yük olması doğal ama bu kadar yavaş olacağını beklemiyordum.Dostum güncellemeyi işliyor ve kuruyor hani böyle dosya indirmeyle bir tutma onu, ayrıca yeni çıktığı için büyük ihtimal çoğu kişi kuruyordur ve serverler yük altındadır haliyle biraz yavaş olması normal.
Güncelleme indirmeye başladığında 2 dakika dedi. İşleme süreci çok uzun sürdü bende. Kurulum da 5 dakika sürdü.Arkadaşlar bende indirme nedense çok yavaş internette bir sıkıntı olmamasına rağmen sizde durumlar nasıl?
Ne kadar sürede indi hocam? Bu arada başta kasmalar olması doğal.Güncellemeyi yükledim. Tasarım gayet güzel. Cihaz akıcı fakat hafif bir gecikme var ve arada bir kasma donma oluyor fakat rahatsız edici düzeyde değil. Cihazda orta düzeyde ısınma mevcut ama pil performansında olumsuz bir durum yok.(Iphone 11)
@CLANSA
Edit: Dakikalar geçtikçe akıcılık artıyor ve ısınma oranı azalıyor.
1 saat 20 dakika indirme süresi.Ne kadar sürede indi hocam? Bu arada başta kasmalar olması doğal.
Biraz değil bende bayağı yavaş yaklaşık 1 gün kaldı yazıyor 10 dakikadır. Serverlerde yük olması doğal ama bu kadar yavaş olacağını beklemiyordum.
Güncellemeyi yükledim. Tasarım gayet güzel. Cihaz akıcı fakat hafif bir gecikme var ve arada bir kasma donma oluyor fakat rahatsız edici düzeyde değil. Cihazda orta düzeyde ısınma mevcut ama pil performansında olumsuz bir durum yok.(iPhone 11)
@CLANSA
Edit: Dakikalar geçtikçe akıcılık artıyor ve ısınma oranı azalıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.