iOS 26 kullanıma sunuldu

Güncelleme an itibariyle yüklenmeye başladı. Yüklendikten sonra tecrübelerimi paylaşırım.

Arkadaşlar bende indirme nedense çok yavaş internette bir sıkıntı olmamasına rağmen sizde durumlar nasıl?

Dostum güncellemeyi işliyor ve kuruyor hani böyle dosya indirmeyle bir tutma onu, ayrıca yeni çıktığı için büyük ihtimal çoğu kişi kuruyordur ve serverler yük altındadır haliyle biraz yavaş olması normal.

13'üm var sizce güncellersem sıkıntı olur mu?

Güncellersen bir sıkıntı olmaz hocam performans vesaire diyorsanız. Ama hafif buglar vesaire diyorsanız eğer çok takılan biriyseniz bekleyin biraz daha.

Dostum güncellemeyi işliyor ve kuruyor hani böyle dosya indirmeyle bir tutma onu, ayrıca yeni çıktığı için büyük ihtimal çoğu kişi kuruyordur ve serverler yük altındadır haliyle biraz yavaş olması normal.
Biraz değil bende baya yavaş yaklaşık 1 gün kaldı yazıyor 10 dakikadır. Serverlerde yük olması doğal ama bu kadar yavaş olacağını beklemiyordum.

Güncellemeyi yükledim. Tasarım gayet güzel. Cihaz akıcı fakat hafif bir gecikme var ve arada bir kasma donma oluyor fakat rahatsız edici düzeyde değil. Cihazda orta düzeyde ısınma mevcut ama pil performansında olumsuz bir durum yok.(Iphone 11)

@CLANSA

Edit: Dakikalar geçtikçe akıcılık artıyor ve ısınma oranı azalıyor.

Güncellemeyi yükledim. Tasarım gayet güzel. Cihaz akıcı fakat hafif bir gecikme var ve arada bir kasma donma oluyor fakat rahatsız edici düzeyde değil. Cihazda orta düzeyde ısınma mevcut ama pil performansında olumsuz bir durum yok.(Iphone 11)

@CLANSA

Ne kadar sürede indi hocam? Bu arada başta kasmalar olması doğal.

Biraz değil bende bayağı yavaş yaklaşık 1 gün kaldı yazıyor 10 dakikadır. Serverlerde yük olması doğal ama bu kadar yavaş olacağını beklemiyordum.

Hocam çoğu kişi sanırsam yavaş indiriyor. Serverdan büyük ihtimal. Ben bütün devoloper betaları saniyeisnde kurdum böyle Max 10-20 dakikaya kuruluyordu hepsi 7-8 dakikada yeniden başlatıp işlemesi vesaire... Fakat ben tabii adım adım gittiğim için hhızlı olmuştur. Direk iOS 18'den vesaire yükselttiğiniz için iyice uzun sürmesi doğal.

Güncellemeyi yükledim. Tasarım gayet güzel. Cihaz akıcı fakat hafif bir gecikme var ve arada bir kasma donma oluyor fakat rahatsız edici düzeyde değil. Cihazda orta düzeyde ısınma mevcut ama pil performansında olumsuz bir durum yok.(iPhone 11)

@CLANSA

Hocam çoğu telefon ısınır güncellemede falan ve kasması çoğu telefonda oluyor. Bence bir teelfonu bekletin soğusun kendine gelsin sonra iyice verim alırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı