iOS 26'ya yükseltilir mi?

• Konuyu başlatan Efety10
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 177
16 Pro kullanıyorum iOS 26 yapsam mı acaba? Bazıları çok kötü bazıları iyi diyor, sizce ne yapayım?

Geçmeme gibi bir ihtimaliniz olacağını sanmıyorum. iPhone'da güncelleme yapılmadığı zaman muhakkak cihazın bir özelliği bozuluyor ve güncelleme yapmadan düzelmiyor. Daha önceden güncelleme yapmadığım için telefondan ses çıkmamaya başlamıştı.
2 gündür 15 Pro ile kullanıyorum ve açıkçası rezalet.
Optimizasyon sorunları var.
Örneğin otomatik parlaklık ortam aydınlatmasına göre değil kafasına göre çalışıyor. Kilit ekranında yüz tanıma kafasına göre çalışıyor; yüzümü tanıyor fakat kilidi açmıyor. 1-2 hafta içerisinde bir güncelleme yayınlayıp düzelteceklerini düşünüyorum.

16 Pro kullanıyorum iOS 26 yapsam mı acaba? Bazıları çok kötü bazıları iyi diyor, sizce ne yapayım?
Yeni yapay zeka özelliği geldi. Tepeden aşağı ana ekranda kaydırma yaptığımızda eskiden ana ekran buğulanırdı. Şimdi ise şeffaf olmuş. Ayrıca uygulamalar daha iri hale geldi. Benim izlenimim buydu.

Geçmeme gibi bir ihtimaliniz olacağını sanmıyorum. iPhone'da güncelleme yapılmadığı zaman muhakkak cihazın bir özelliği bozuluyor ve güncelleme yapmadan düzelmiyor. Daha önceden güncelleme yapmadığım için telefondan ses çıkmamaya başlamıştı.
2 gündür 15 Pro ile kullanıyorum ve açıkçası rezalet.
Optimizasyon sorunları var.
Örneğin otomatik parlaklık ortam aydınlatmasına göre değil kafasına göre çalışıyor. Kilit ekranında yüz tanıma kafasına göre çalışıyor; yüzümü tanıyor fakat kilidi açmıyor. 1-2 hafta içerisinde bir güncelleme yayınlayıp düzelteceklerini düşünüyorum.
Ben de 15 Pro kullanıcısı olarak hemen otomatik güncellemeleri kapattım. Frosted bence Liquid Glass’dan daha iyi bence.

Sevmeyen insanlar genelde alışılmışın dışına zorunlu olarak çıktığı için olabilir çünkü yeni bir şeye istemeden alışmak can sıkıcı olabiliyor benim fark ettiğim şeylerin içinde uygulamalar daha hızlı açılıyor ve kullanımı daha basitleştirmişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı