iOS 7 iPhone 4'ü bozdu mu?

Cihaz firma tarafından desteklendiği sürece her zaman en güncel sürümü kullanmalısın.Firma destekliyorsa bu demek oluyor ki cihazda bu sürümün kullanılması sorun teşkil etmiyor. Bu durumda kendi gözlemimden de faydalanarak söylüyorum ki iPhone 4 e iOS 7 kurman bir sorun çıkartmayacaktır. WiFi sorununa gelince bu sorun yazılımsal bir sorun değil iPhone 4 ün kasasından kaynaklanan donanımsal bir sorundur. Cihazı sol elinizle tuttuğunuzda WiFi de sorun yaşamanız olası bir durum.
 
Babamda da iPhone 4 var. iOS 7 dahil hiçbir sürümünde sorun olmadı.
 
Babamda var, 3 sayfa uygulama var, ekran kilindeki başlangıç haricinde stabil. Ekran kilidindeki başlangıç bana yavaş geldi sanırım. Abartılı oyun yüklemeyeceksen ve 8 GB almayacaksan stabil çalışacağını düşünüyorum. Hatta babamın telefonu 8 GB versiyonu olmasına rağmen hızlı.
 
iPhone 4 kullanıcısıydım. Wi-Fi sorunu olan arkadaşlar tekrardan firmware atsınlar. Güncel sürümde (7.1.2) abartılacak şekilde kasma yok. Sadece uygulama açma efeklerinde ufak takılmalar oluyor. iPhone 4'te artık yeni uygulamalarda kastığı için 5'e geçmek zorunda kaldım. Kısacası kur. :)
 
Zaten iPhone ios7'nin altındaki sürümlere uygulama çıkmamaya başlattı. iPhone 3G si olanlar ios 7 ye yükseltmek istiyor ama yapamıyor Neden yükseltmek istiyorlar:Uygulama çok az.... Bir de telefon daha bi güzel oluyor.Çok güzel bir tarzı oluyor.Ve daha kullanışlı oluyor Bence yükle
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı