iOS 7'yi Nasıl Tanımlarsınız

Her ne kadar alıntılamış olsa da çok iyi bir iş çıkarmış Apple, bu da bi' gerçek.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
iOS 7'yi şunu şurdan bunu burdan çalmış olarak özetlerseniz heralde Apple'a epey bir ayıp etmiş olursunuz :D
Nede olsa Android'de şu anda kullanılan çoğu özellik yıllar önce iPhone 3Gs de cydia'da programcı arkadaşlar tarafından yapılmıştı. <-(SBSettings)
Haliyle Apple'ın wifi açma kapamak için iOS7'de yaptığı kısa yol özelliğini Android'den çaldı lafı biraz gereksiz oluyor. Sonuç olarak da aslında tam olarak mükemmel olmamakla beraber Apple'ın kendi raconuna göre yaptığı en iyi işletim sistemi. Özellikle 3D hissi vererek ekrana derinlik katmaları çok başarılı. (Bu da daha önce cydia'da vardı fakat bu kadar iyi değildi.)
 
Beta sürümlerinde birtakım lag ve donma sorunları. Oluyor resmi olarak yayınlanırsa daha stabil olacaktır görsel açıdan da gayet şık iOS 7.
 
Bundan sonraki işletim sistemleri görselliğe dayalı. iOS 7'de aynı öyle. iPad 2 kullanıyorum iOS 7 BETA kurdum pek memnun kalmadım ve iOS 6'ya döndüm. Fakat ful sürüm çıktığında kesinlikle iOS 7'ye geçin. Bir kaç kişi eski olan iyidir diyor fakat hiç de öyle değil. Yeni çıkan her zaman iyidir. iOS 7 kötü diyenler, Windows 8'e kötü diyenlerle aynı kişiler. Çok başarılı bir sistem. Eylül'deki lansmanda tanıtılacaklarla birlikte mükemmel olacak.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı