iOS deneyimi için iPhone 7 alınır mı?

Hepinizin yorumlarını okudum şimdiden hepinize minnettarım yorumlarınız için.
Günün sonunda o cihaz evet miladı dolmuş ama ufak tefek sosyal medya işleri için ve deneyim amacıyla alınabilir ama başka bir şey beklememem gerek.
(Bu aralar babam, afedersiniz"eşek"kadar olan benim telefonumu alıyor neymiş efendim radyasyondan bir şey olur diye, ilginç neyse en kötü alır onda takılırım bende. ) Evet tekrardan sağ olun Allah'a emanet olun.

Selamlar arkadaşlar, malum çevremizde çoğu kişinin iPhone telefonları var, hatta yaşıtlarımın bile (17).

Ben de merak etmiyor değilim; bu telefonda ne var da insanlar bu kadar kullanıyor diye düşünmeden duramıyorum. Eski bile olsa bir tane alıp IOS'un nasıl bir şey olduğunu deneyimlemek istiyorum. 2. telefon niyetine düşünüyorum, ufak tefek fotoğraf işleri, Instagram gezintisi ve IOS'u keşfetmek amacıyla yenilenmiş iPhone 6S veya 7 almayı planlıyorum.

Şimdi birkaç sorum var:

• iPhone 6S veya 7, benim bahsettiğim kullanım senaryosu için alınır mı?
  • Yenilenmiş telefon güvenilir mi?
  • Ya da bu yaptığım şey mantıklı mı? (Android'den devam mı etmeliyim yoksa IPhone'a geçmeli miyim?)
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler, kalın sağlıcakla.

Eğer illa iOS denenmek isteniliyorsa bari SE2 falan alın yani 7K civarına çıkarsanız o paraya iPhone X SE 2 falan tercih edebilirsiniz ama 2. telefon niyetine 7 almak mantıksız olur bataryası 4 saati bile görmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı