iOS için MMORPG önerisi

İşletim sistemi
iOS
Merhaba, başlıkta da görüldüğü gibi mobil için MMORPG arıyorum, bazı oyunlarda market dizaynı almasam da olur şeklinde yapılmış çünkü elde tutulur bir şey vermiyor. 5-10k vermediğim sürece beni tatmin edecek bir markete sahip değiller, Pass'lere bile değersiz şeyler konulmuş. Auto mod olmayan, Dark fantasy, oyun içi marketi iyi dizayn edilmiş, iOS için ve PvE önerir misiniz? P2W veya p2progress olması önemli değil. Önceden oynadığım oyunlar Diablo ımmortal, undecember.

Son düzenleyen: Moderatör:

Adventure quest 3d'ye bakın. Artısıyla eksisiyle zamana kafa tutup 0 pay2winli oyun olarak yoluna devam ediyor. Grafiklerle işim yok derseniz arcane legends, runescape ya da oldschool runescape bakınabilirsiniz. Bir arkadaşım da albion online önermişti ama henüz bakma fırsatı ve isteği bulamadım pay2win vardır ama ne derecede bilemiyorum.

Diablo P2W mi? Oynadığın P2W olmayan oyunlar var mı?

Diablo ileri seviyeleri P2W'nin ilahıdır ayrıca Diablo'nun environment yapısı aşırı sıktı bunun haricinde Diablo'da tam teçhizata yükseltme maliyeti 110000$ ve RAID'ler vs aşırı derece takım oyunu gerektiriyor Warband falan kurmak gerekliydi benim de en nefret ettiğim şey oyunun zorla co-op'a dayatması.
Kaynak

Undecember güzel oyun ilk başta hızlı gelişiyorsun sonrası aşırı zorluyor ve market yapısı gerçekten berbat düzeyde ve envanter genişletmeyi bile parayla satıyorlar sadece envanter sayısını artırma 400-800 lirayı geçebiliyor.

Dün torchlight infinite diye bir oyuna başladım 4.5 saat falan oynadım environment yapısı sıkmadı, oyunda yetenek ağacı 80 levele kadar istediğin kadar sıfırlayabiliyorsun, 80'den sonra bir item kasıp onu da istediğin kadar sıfırlanıyor sanırsam veya para yatırıp yapabilirsin, envanter büyütme görevlerden falan gelen taş gibi bir şey var onunla alabiliyorsun market dizaynı, ücretleri fena değil gibi monthly Pass 110TL, Ultimate season Pass 330-450TL bunu alıyorsun mesela Ultimate olan bütün Pass görevleri açılıyor bunun haricinde markette elmas satılıyor diğer ufak eşyalar oyun içinden kastığın birkaç tane bir şeyle alıyorsun bu oyunda gelişebilmen için kasılman gerekli Auto Loot'u Pass 15 levelini kadar kasıp kendin alıyorsun basit zaten. Oyunda Auto modlarda loot dışında görmedim. Şimdi gelelim eksilerine Ultimate Pass gene boş o kadar para verilirmesi ciddi bir tartışma konusu olur(birkaç item var onlar dışında). Ayrıca bu oyundaki trade House sanırsam 60 levelde açılıyor. (şu anda oyunda 31 levelim.) Oyun PvE üzerine dönüyor.

Adventure Quest 3D'ye bakın. Artısıyla eksisiyle zamana kafa tutup 0 pay2Win'li oyun olarak yoluna devam ediyor. Grafiklerle işim yok derseniz arcane Legends, runescape ya da oldschool runescape bakınabilirsiniz. Bir arkadaşım da albion Online önermişti ama henüz bakma fırsatı ve isteği bulamadım pay2Win vardır ama ne derecede bilemiyorum.

Bu adventure Quest 3D'ye bakacağım.
Albion Online PC versiyonunu ücretsiz olduktan 10-15 gün sonra oynamayı denemiştim pek tatmin etmedi beni.

Diablo ileri seviyeleri P2W'nin ilahıdır ayrıca Diablo'nun environment yapısı aşırı sıktı bunun haricinde Diablo'da tam teçhizata yükseltme maliyeti 110000$ ve RAID'ler vs aşırı derece takım oyunu gerektiriyor Warband falan kurmak gerekliydi benim de en nefret ettiğim şey oyunun zorla co-op'a dayatması.
Kaynak

Undecember güzel oyun ilk başta hızlı gelişiyorsun sonrası aşırı zorluyor ve market yapısı gerçekten berbat düzeyde ve envanter genişletmeyi bile parayla satıyorlar sadece envanter sayısını artırma 400-800 lirayı geçebiliyor.

Dün torchlight infinite diye bir oyuna başladım 4.5 saat falan oynadım environment yapısı sıkmadı, oyunda yetenek ağacı 80 levele kadar istediğin kadar sıfırlayabiliyorsun, 80'den sonra bir item kasıp onu da istediğin kadar sıfırlanıyor sanırsam veya para yatırıp yapabilirsin, envanter büyütme görevlerden falan gelen taş gibi bir şey var onunla alabiliyorsun market dizaynı, ücretleri fena değil gibi monthly Pass 110TL, Ultimate season Pass 330-450TL bunu alıyorsun mesela Ultimate olan bütün Pass görevleri açılıyor bunun haricinde markette elmas satılıyor diğer ufak eşyalar oyun içinden kastığın birkaç tane bir şeyle alıyorsun bu oyunda gelişebilmen için kasılman gerekli Auto Loot'u Pass 15 levelini kadar kasıp kendin alıyorsun basit zaten. Oyunda Auto modlarda loot dışında görmedim. Şimdi gelelim eksilerine Ultimate Pass gene boş o kadar para verilirmesi ciddi bir tartışma konusu olur(birkaç item var onlar dışında). Ayrıca bu oyundaki trade House sanırsam 60 levelde açılıyor. (şu anda oyunda 31 levelim.) Oyun PvE üzerine dönüyor.

Bu adventure Quest 3D'ye bakacağım.
Albion Online PC versiyonunu ücretsiz olduktan 10-15 gün sonra oynamayı denemiştim pek tatmin etmedi beni.
Peh. Başlamıştım fena değildi aslında ama bu kadar para dönen bir oyunsa zamanımı kaybetmek istemem.

‎Villagers & Heroes
Eski tatta kaliteli bir MMORPG arıyorsan kesinlikle villagers and hereos öneririm.

Bu oyunada bakacağım, Türkçe dil desteği olması ilgimi çekti.

Peh. Başlamıştım fena değildi aslında ama bu kadar para dönen bir oyunsa zamanımı kaybetmek istemem.

Undecember öylesine oynamak istersen oynanabilir ama envanterin aşırı hızlı doluyor depoya aktarıp yan karakter açacaksın ya da sadece envanteri genişletmek için para vereceksin.

MOBA türündeki oyunlara karşı yeminliyim😁

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı