Diablo ileri seviyeleri P2W'nin ilahıdır ayrıca Diablo'nun environment yapısı aşırı sıktı bunun haricinde Diablo'da tam teçhizata yükseltme maliyeti 110000$ ve RAID'ler vs aşırı derece takım oyunu gerektiriyor Warband falan kurmak gerekliydi benim de en nefret ettiğim şey oyunun zorla co-op'a dayatması.
Kaynak
Undecember güzel oyun ilk başta hızlı gelişiyorsun sonrası aşırı zorluyor ve market yapısı gerçekten berbat düzeyde ve envanter genişletmeyi bile parayla satıyorlar sadece envanter sayısını artırma 400-800 lirayı geçebiliyor.
Dün
torchlight infinite diye bir oyuna başladım 4.5 saat falan oynadım environment yapısı sıkmadı, oyunda yetenek ağacı 80 levele kadar istediğin kadar sıfırlayabiliyorsun, 80'den sonra bir item kasıp onu da istediğin kadar sıfırlanıyor sanırsam veya para yatırıp yapabilirsin, envanter büyütme görevlerden falan gelen taş gibi bir şey var onunla alabiliyorsun market dizaynı, ücretleri fena değil gibi monthly Pass 110TL, Ultimate season Pass 330-450TL bunu alıyorsun mesela Ultimate olan bütün Pass görevleri açılıyor bunun haricinde markette elmas satılıyor diğer ufak eşyalar oyun içinden kastığın birkaç tane bir şeyle alıyorsun bu oyunda gelişebilmen için kasılman gerekli Auto Loot'u Pass 15 levelini kadar kasıp kendin alıyorsun basit zaten. Oyunda Auto modlarda loot dışında görmedim. Şimdi gelelim eksilerine Ultimate Pass gene boş o kadar para verilirmesi ciddi bir tartışma konusu olur(birkaç item var onlar dışında). Ayrıca bu oyundaki trade House sanırsam 60 levelde açılıyor. (şu anda oyunda 31 levelim.) Oyun PvE üzerine dönüyor.
Bu adventure Quest 3D'ye bakacağım.
Albion Online PC versiyonunu ücretsiz olduktan 10-15 gün sonra oynamayı denemiştim pek tatmin etmedi beni.