Merhaba, iOS 6 ve öncesi klasik tasarım ile geliyordu ve bu durum iOS 7 ile değişti.
Günümüzdeki iOS tasarımı 10 yıllık bir tasarım ve sizce yeni bir tasarım gelmeli mi?
Hocam bir tasarımcı olarak iOS tasarımını gayet beğeniyorum. Sade olması, fazla göz yormaması tercihimdir. Belki ikonlar daha minimalist bir çerçeveye oturtulabilir.
Benim de bir zamanlar kullandığım eski tasarımdan yeni tasarıma geçildiğinde daha modern göründüğünü kabul etmeliyim fakat uzun zamandır aynı görünüyor. Bence artık ufak tefek şeyler yerine kapsamlı bir değişiklik yapmalılar ama ufak bugları bile düzeltmekten aciz oldukları için yapmamaları onlar için daha iyi.
Benim de bir zamanlar kullandığım eski tasarımdan yeni tasarıma geçildiğinde daha modern göründüğünü kabul etmeliyim fakat uzun zamandır aynı görünüyor. Bence artık ufak tefek şeyler yerine kapsamlı bir değişiklik yapmalılar ama ufak bugları bile düzeltmekten aciz oldukları için yapmamaları onlar için daha iyi.
Android kullanan bir insan olarak, UX ne kadar iyi ise UI o kadar iyi oluyor. Her ne kadar görünüşüne düşülür olsa da son IOS bugları ile çileden çıkan bir çok insan gördüm. Ondan dolayı bir yenileme iyi olur. Yoksa gayet şık.