iOS için Yeni bir arayüz tasarımı gerekli mi?

Android kullanan bir insan olarak, ux ne kadar iyi ise UI o kadar iyi oluyor. Her ne kadar görünüşüne düşülür olsa da son iOS bugları ile çileden çıkan birçok insan gördüm. Ondan dolayı bir yenileme iyi olur. Yoksa gayet şık.

Son birkaç yıldır iOS sürümlerinde değişen tek şey rakamlar bence.

Ben baktığım zaman gözle görülür bir yenilik istiyorum 😂

Merhaba, iOS 6 ve öncesi klasik tasarım ile geliyordu ve bu durum iOS 7 ile değişti.
Günümüzdeki iOS tasarımı 10 yıllık bir tasarım ve sizce yeni bir tasarım gelmeli mi?

Eki Görüntüle 1816737

Eki Görüntüle 1816738

Eki Görüntüle 1816739

Eki Görüntüle 1816740

Eki Görüntüle 1816741

Eki Görüntüle 1816742

Bugünkü iOS tasarımından genel olarak memnunum ama ikonlar görseller falan eskisi gibi olsa diyorum bazen eski telefonlarımı elime aldığımda. Örneğin App Store'un üstünde kocaman A harfi var eskiden yuvarlak içinde daha güzel duruyordu ve tonlar daha açıktı. Ayrıca "kilidi açmak için kaydırın" yazısını da özledim iOS 7'den iOS 9'a kadar vardı.

Bugünkü iOS tasarımından genel olarak memnunum ama ikonlar görseller falan eskisi gibi olsa diyorum bazen eski telefonlarımı elime aldığımda. Örneğin App Store'un üstünde kocaman a harfi var eskiden yuvarlak içinde daha güzel duruyordu ve tonlar daha açıktı. Ayrıca "kilidi açmak için kaydırın" yazısını da özledim iOS 7'den iOS 9'a kadar vardı.

Kilit açma sesi güzeldi, çıkkırt 😅

iOS kullanmıyorum ama bence gerek yok.

Yenilik iyidir, 10 yıldır aynı arayüz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı