iOS için Yeni bir arayüz tasarımı gerekli mi?

592041

Centipat
Makaleler
3
Merhaba, iOS 6 ve öncesi klasik tasarım ile geliyordu ve bu durum iOS 7 ile değişti.
Günümüzdeki iOS tasarımı 10 yıllık bir tasarım ve sizce yeni bir tasarım gelmeli mi?

IMG_0103.jpeg

IMG_0104.jpeg

IMG_0105.jpeg

IMG_0106.jpeg

IMG_0107.jpeg

IMG_0108.jpeg

Benim de bir zamanlar kullandığım eski tasarımdan yeni tasarıma geçildiğinde daha modern göründüğünü kabul etmeliyim fakat uzun zamandır aynı görünüyor. Bence artık ufak tefek şeyler yerine kapsamlı bir değişiklik yapmalılar ama ufak bugları bile düzeltmekten aciz oldukları için yapmamaları onlar için daha iyi.

Benim de bir zamanlar kullandığım eski tasarımdan yeni tasarıma geçildiğinde daha modern göründüğünü kabul etmeliyim fakat uzun zamandır aynı görünüyor. Bence artık ufak tefek şeyler yerine kapsamlı bir değişiklik yapmalılar ama ufak bugları bile düzeltmekten aciz oldukları için yapmamaları onlar için daha iyi.

10 yıldır neredeyse aynı arayüz ve artık yenilik istiyor insan 😅

Android kullanan bir insan olarak, UX ne kadar iyi ise UI o kadar iyi oluyor. Her ne kadar görünüşüne düşülür olsa da son IOS bugları ile çileden çıkan bir çok insan gördüm. Ondan dolayı bir yenileme iyi olur. Yoksa gayet şık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı