iOS 17 ve üzeri telefona Discord'un güncel sürümlerini nasıl yükleyebilirim?
Android telefonlarda yabancı mağazalardan indirmek mümkün fakat iOS için güncel IPA bulmak lazım ve bulamıyorum.
Güncel olmayan IPA dosyaları var mesela atıyorum 1.5 sürümünün IPA versiyonu var ama 1.6 sürümünün yok. (sürüm bilgisini salladım)Discord'un güncel sürümü derken? Direkt Discord'u indirmekten bahsetmiyor musun?
Güncel olmayan IPA dosyaları var mesela atıyorum 1.5 sürümünün IPA versiyonu var ama 1.6 sürümünün yok. (sürüm bilgisini salladım)
Discord yasaklı ya haniI
IPA versiyonu hakkında bir bilgim yok, ama direkt App Store'dan günceli indiriliyor.
Discord yasaklı ya hani![]()
Denedim ama işe yaramıyor. Bir hata mı yaptım bilmiyorumApp Store'u başka bir ülke yapıp indireceksin sonra Türkiye'ye çevireceksin. Güncel sürüm işte?
Ama hata yaptığımı sanmıyorum. Büyük ihtimal o yöntemi kaldırdılarDenedim ama işe yaramıyor. Bir hata mı yaptım bilmiyorum
Denedim ama işe yaramıyor. Bir hata mı yaptım bilmiyorum.
Ama hata yaptığımı sanmıyorum. Büyük ihtimal o yöntemi kaldırdılar.
Bende işe yaramadı işte. O zaman bir şeyi yanlış yaptım. Sadece appstore ülkesini mi değiştiriyoruz yoksa icloud hesabını kaldırıp komple yeni icloud açmamız mı gerekiyorHocam yöntem kaldırma diye bir şey yok. Ülke değiştirip indiriyorsun.
Bazı forumlarda öyle söylenmişBende işe yaramadı işte. O zaman bir şeyi yanlış yaptım. Sadece appstore ülkesini mi değiştiriyoruz yoksa icloud hesabını kaldırıp komple yeni icloud açmamız mı gerekiyor
Bende işe yaramadı işte. O zaman bir şeyi yanlış yaptım. Sadece App Store ülkesini mi değiştiriyoruz yoksa iCloud hesabını kaldırıp komple yeni iCloud açmamız mı gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.