IOS vs Android

mevlud46

Femtopat
Daha fazla  
iOS mu daha iyi yoksa Android mi? Yardımcı olabilir misiniz? Bu ikisi arasında ne farklar var bunları anlatabilecek birisi var mı? Anlatabilecek biri varsa da anlatabilir mi?

Android'lerin en sağlamı OneUI yani Samsung'un arayüzü. Apple ile herkesin bildiği olan arayüz. IOS daha izole olduğu için daha güvenli fakat OneUI'de eli armut toplamıyor. İzole olduğu için IOS daha stabil, her sene bir elin parmağını geçmeyen cihaz modelleri ile hallediyorlar bu işi. Yaşlı insanlar genelde sesli yazma ve kullanımı ile IOS kullanması daha kolay oluyor.

Mesela babam sesli yazma için 11 kullanıyor, benim öyle dertlerim olmadığı için S23 aldım.

Peki Samsung vs iOS desem hangisi daha iyi ekran, parlaklık, oyun deneyimi sunar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir son kullanıcıyım. Bana göre Android en iyidir.

Nedenleri ise
1. Bedava oyun, uygulama yükleyebiliyorsun.
2. Çeşit çeşit araçlar, farklı başlatıcılar yükleyebiliyorsun.
3. Dosya yönetimi çok güzel.
3.1 Yerel yedeklemesi çok güzel. Bir hafıza kartın olsun, tamam her şey.
3.2 Çeşit çeşit dosya yöneticileri ile tek depolama alanını çok rahat yönetiyorsun.
3.3 Her dosya için bir varsayılan ayarlayabiliyorsun. Evet Apple'da bu yok.
4. Android geliştirme ortamı o kadar çeşitliki sanallaştırmaya izin veriyor, hatta bir uygulamanın klonunu bile oluşturabiliyorsun.
5. Farklı platformanların (örneğin Nintendo) emülatorlerin desteği çok iyi.
6. Çok çeşitli tarayıcı ve tarayıcı tabanlarını kullanabildiğin gibi varsayılan tarayıcı da değiştirebiliyorsun. Apple buna izin vermiyor iOS'ta.

Bu konu hakkında hep tartışabilirim ve bana göre belirli bir yere kadar IOS. Sosyal medya kullanımına önem veren biriyseniz fotoğraf kaliteniz Apple'la daha canlı renkli ve güzel. Ama ben rahatıma bakmak istiyorum işim sosyal medya değil gerçek hayat diyorsanız Samsung alın uzun ömürler kullanın. Benim tercihim Apple.

Ek olarak: Apple cihazlarına uygulama geliştiricileri daha iyi bir optimize sunuyorlar androide göre.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı