İOS’dan Android’e geçmek

Ben uzun süreli IOS cihaz kullanmadim bu noktada bir şey diyemem. Android eski Android değil 5-6 yıldır Android modelleri gayet ciddi ilerleme kaydetti.

Android'in özgürlüğü, kullanışlılığı IOS'a göre daha iyi.

Android ekosistemine alışmakta zorlanacağını sanmiyorum.

Güncelleme takintin falan varsa eğer IOS'u mumla ararsın Android bu noktada açıkça Apple'dan geride. Android'de bir sürü marka, envai çeşit model var elbette Apple kadar güncelleme desteği vereceğini sanmakta adil değildir. Iphone yılda 2-3 telefon çıkarıyor güncelleme yapmak bu yüzden daha basit, bundan dolayı eski telefonlarina da uzun süre güncelleme desteği sağlıyor.

Stabilite konusunda da Android çok iyi duruma geldi çok uzun yillardir. G2 döneminden itibaren çıkan yeni modellerin stabilitesi çok daha iyi ve o döneme göre de daha stabil bir konuma geldi.

Stabilite sorunları hep S3 ve S4 dönemlerinde meydana geldi. Bu telefonlarin arayüzü lanetti. Android'e karşı ön yargı hep bu modellerden dolayı geliyor ve insanlar hala böyle olduğunu saniyor.

Türkiye şartlarında IOS almak mantıklı bir tercihte değildir fiyatlardan dolayı. Diğer dünya ülkelerinde Iphone fiyatlari bu kadar pahali değil.

Türkiye'de bu kadar Apple cihazlarina para veren kişiler çok iyi bir şey yapmışlar gibi bir algiya kapiliyorlar yazik gerçekten.

Teşekkür ederim, güzel yazı olmuş

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı