Rehber iOS'e IPA dosyası yükleme

TrollStore installer IPA kullanırsanız, TrollStore adında bir uygulama yükleyecek ki sizin imzanız yerine Apple imzası kullanacak. Bu uygulama ile başka IPA'lar kurabilirsiniz ki bu uygulamalar da Apple imzası kullanacak yani sonsuza kadar kullanbilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.

Bugün sizlere nasıl iOS, a IPA dosyası indirilir bunu göstereceğim.

Gerekenler: Bilgisayar PC/Mac ve bir iPhone (tabii ki).

İlk yapmanız gereken sideloadly kurmaktır.

Sideloadly indirme linki;

• Windows 7 ve üstü gerekir.
  • macOS 10.12 sierra ve üstü gerektirir.
iCloud ve iTunes programını da indirelim.

İlk yapmanız gereken Sideloadly'yi kurmak.
Daha sonra sideloadly indirmeden sonra otomatik açılırsa Sideloadly'yi kapatın ve yönetici olarak yeniden çalıştırın.
Telefonu bilgisayara kabloyla takalım.

Eki Görüntüle 1707527

Eğer sideloadly iPhone'unuzu algılamazsa ITunes'u güncelleyin.
Apple ID'mizi girelim.

Eki Görüntüle 1707531

Daha sonra IPA fotoğrafına tıklayalım.

Eki Görüntüle 1707533

Sonra açılan pencereden IPA dosyasını seçelim.

Eki Görüntüle 1707536

Ben Among Us hack dosyasını kullandım.
Dikkat! (bazı IPA dosyaları virüs olabilir. Ama çok düşük şansla.)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
IPA dosyasına iki kez tıkladığımızda uygulamanın bilgileri gelecektir.

Eki Görüntüle 1707541

Seçtiğimizde start tuşuna basalım.

Eki Görüntüle 1707542

Bastığımızda şifre isteyebilir.
Şifremizi girelim.
Ben girmiştim o yüzden sormadı.
Eğer doğrulama kodu vb. gönderirse kabul edin.
Daha sonra yüklemeye başlacaktır.
En sonunda IPA dosyalarımız yüklenmiş olacaktır.
İşte bu nasıl IPA yükleyebildiğinizin bir rehberiydi.
Sorun olursa forum yorumlarına yazınız.
Görüşürüz!

iPhone 13'e Gameloft'un eski oyunu olan urban crime ı indirebilir miyim? Telefonun iOS sürümü 18.5 ve ayrıca App Store'daki uygulama geçmişinde bulunuyor fakat yüklemek için olan bulut simgesi koyu gri. Diğer eski oyunlara baktığımda bu koyu gri olma nedeni iOS sürümüyle uyumlu olmamasıydı. Yani indirebilsem bile iOS sürümünden kaynaklı sıkıntı olur mu?

iPhone 13'e Gameloft'un eski oyunu olan urban crime ı indirebilir miyim? Telefonun iOS sürümü 18.5 ve ayrıcaapp Store'daki uygulama geçmişinde nulunuyor fakat yüklemek için olan bulut simgesi koyu gri. Diğer eski oyunlara baktığımda bu koyu gri olma nedeni iOS sürümüye ilgiliydi. Yani indirebilsem bile iOS sürümünden kaynaklı sıkıntı olur mu?

Bir de bu sitedeki IPA dosyası güvenilir midir? (aşağıdaki urban crime iOS 4.0.IPA dosyası)

Son düzenleme:
iPhone 13'e Gameloft'un eski oyunu olan urban crime ı indirebilir miyim? Telefonun iOS sürümü 18.5 ve ayrıca App Store'daki uygulama geçmişinde bulunuyor fakat yüklemek için olan bulut simgesi koyu gri. Diğer eski oyunlara baktığımda bu koyu gri olma nedeni iOS sürümüyle uyumlu olmamasıydı. Yani indirebilsem bile iOS sürümünden kaynaklı sıkıntı olur mu?

Bir de bu sitedeki IPA dosyası güvenilir midir? (aşağıdaki urban crime iOS 4.0.IPA dosyası)
Çok büyük ihtimal kurmanıza izin vermez. 32-bit uygulama desteği iOS 11 ile beraber kesildi.

Çalışma için çok teşekkür ederim. iOS 18.3 yüklü XS Max telefonuma 3 ten fazla IPA yükleyemiyorum sideloadly ile. 3 ten fazla IPA yüklemek için ne yapmalıyız bilgi verirseniz sevinirim. Hoşça kalın.

Çalışma için çok teşekkür ederim. iOS 18.3 yüklü XS Max telefonuma 3 ten fazla IPA yükleyemiyorum sideloadly ile. 3 ten fazla IPA yüklemek için ne yapmalıyız bilgi verirseniz sevinirim. Hoşça kalın.
Yapabileceğiniz pek bir şey yok maalesef. Apple bedava hesaplara 10 App ID kullanma imkanı sunuyor, bazı uygulamalar da birden fazla App ID kullandığı için kısıtlama doluveriyor hemen. Yıllık 99 Dolar gibi inanılmaz cüzi :) bir miktara geliştirici hesabı almak dışında yapabileceğiniz pek bir şey yok gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı