iOS'ta WhatsApp'ta farklı profil açılır mı?

basganmemduh

Hectopat
Arkadaşlar merhabalar,
Ben iPhone cihazımda WhatsApp'ı tek numaradan iki farklı profil olarak kullanmak istiyorum. Bir tanesinde iş mesajlarım iş gruplarım olacak bir tanesinde de kendi sosyal hayatımdaki gruplar ve mesajlar, böyle bir şey mümkün mü? Mümkünse gerçekten ama gerçekten çok ihtiyacım var her şey birbirine giriyor çok rahatsız oluyorum.

WhatsApp buissnes diye bir uygulama var o şirket ile alakalı bir WhatsApp. Ama iki telefon o şekilde kullanılır mı bilmiyorum.
Denedim aynı anda iki uygulamada hesap açmaya izin vermiyor.
IMG_20220409_114145.jpg

WhatsApp buissnes diye bir uygulama var o şirket ile alakalı bir WhatsApp. Ama iki telefon o şekilde kullanılır mı bilmiyorum.
Denedim aynı anda iki uygulamada hesap açmaya izin vermiyor.
Eki Görüntüle 1354023

Yok tek telefonda tek numaradan iki farklı profil olarak kullanmaktan bahsediyorum.
Tek numaradan iki profil kullanamazsınız.

Çok saçma ya keşke geçiş yapmalı bir şey olsa o şekilde. Mesela windowsda farklı masaüstleri oluşturmak gibi en azından.

Yok tek telefonda tek numaradan iki farklı profil olarak kullanmaktan bahsediyorum.

Çok saçma ya keşke geçiş yapmalı bir şey olsa o şekilde. Mesela windowsda farklı masaüstleri oluşturmak gibi en azından.

İşte olmuyor o iş. Ben denedim ve olan şeyi size gösterdim. Tek telefon numarası iki profil olarak kullanılamıyor. Eğer başka telefon numaram varsa yapabilirsin. Onun dışında böyle bir şey yapamazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı