iOS'tan Android'e geçiş için telefon önerisi

Yanlış Bilgilendirme
Çift sim kartlı telefonlarda SAR değerleri diğer modellere göre 2 kat daha fazladır. Bildiğim kadarıyla çift sim kartlı modeller Türkiye garantili değil yurt dışı garantili oluyor. Yüksek SAR değeri olan cihazlar sağlık sorunlarına yol açabilir.

Çift sim kartlı telefonlarda SAR değerleri diğer modellere göre 2 kat daha fazladır. Bildiğim kadarıyla çift sim kartlı modeller Türkiye garantili değil yurt dışı garantili oluyor. Yüksek SAR değeri olan cihazlar sağlık sorunlarına yol açabilir.
Yarın Vatan Bilgisayar'dan kampanyalı olarak S9 Plus almaya karar verdim, yardımlarınız için çok teşekkür ederim. :)

Dual sim kart olanı almanın bir sakıncası olmadığı gibi Sar değerinin tek sim modeline göre iki kat olması söylemi de tamamen yanlış bir bilgilendirmedir. Çin telefonlarının Sar değerleri genel olarak diğer bilindik markalara göre fazla ama sağlığa bir zararı yok. Çin markaları derken bilindik markaları kastediyorum yine. Dual modelinin ucuz olmasinin nedeni de çift sim olması ile uzaktan yakından alakası yok, ithalat garantili olmasından kaynaklanıyor. Çift sim kart olması da Sar değerine etki etmez. S9 Dual ile tek simli modelin Sar değeri de aynıdır. Kafasınıza göre yorumlar yapmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kampanyalı fiyatı ne olacak? Sana fazladan para kitlerler kesin.

Dual sim kart olanı almanın bir sakıncası olmadığı gibi Sar değerinin tek sim modeline göre iki kat olması söylemi de tamamen yanlış bir bilgilendirmedir. Çin telefonlarının Sar değerleri genel olarak diğer bilindik markalara göre fazla ama sağlığa bir zararı yok. Çin markaları derken bilindik markaları kastediyorum yine. Dual modelinin ucuz olmasinin nedeni de çift sim olması ile uzaktan yakından alakası yok, ithalat garantili olmasından kaynaklanıyor. Çift sim kart olması da Sar değerine etki etmez. S9 Dual ile tek simli modelin Sar değeri de aynıdır. Kafasınıza göre yorumlar yapmayın.

Kampanyalı fiyatı ne olacak? Sana fazladan para kitlerler kesin.
5.200 liraya 15 ay taksit yapacaklar, tek seferde nakit alımında İstanbul Bilişim'den 4.200'e alabiliyorum fakat nakidi elimde bulundurmam gerekiyor işim sebebiyle.

Bir telefona o kadar para verilmesi saçmalık. Yerinizde olsam bulaşmam. S8 serisi ve Mate 10 serisine yönelebilirsiniz, Note 8 modeline de bakabilirsin. S9 serisinin ekran tamiri fiyatları da 2000 TL haberin olsun.

Bir telefona o kadar para verilmesi saçmalık. Yerinizde olsam bulaşmam. S8 serisi ve Mate 10 serisine yönelebilirsiniz, Note 8 modeline de bakabilirsin. S9 serisinin ekran tamiri fiyatları da 2000 TL haberin olsun.
Kesinlikle katılıyorum fakat günümüzdeki iş birlikleri nedeniyle çalıştığımız firmalar tarafından imaj adına böyle fedakarlıklar yapmak zorundayım. Gayri ihtiyari babama da Iphone 8 Plus aldık...

Selamlar herkese.

2 saat kadar önce S9+ aldım arkadaşlar, emeği geçen herkese bol bol teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı