iOS'tan Android'e Geçiş ve Telefon Önerisi

Manzaracı

Hectopat
2,5 yıldır iPhone 7 Plus kullanıyorum. Bundan önce Galaxy S4 kullanmıştım ve 1 yıllık bir kullanımdan sonra telefon yavaşlamaya başlamıştı. İlk haliyle bir alakası yoktu. Şimdiki Android telefonlar için artık öyle olmadığını söylüyorlar. Buna güvenerek P30 Pro ya da S10 Plus’a geçmeyi düşünüyorum fakat hiç emin değilim. Büyük ihtimalle P30 Pro alacağım. Sizin başka önerileriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle S10 Plus denedim kamera hızı çok iyi fakat şu an çok pahalı Note 10 çıkınca fiyatı düşebilir.

İkisi de oldukça iddialı telefonlar olsada S10+'un genel olarak performansı daha iyi.Batarya konusunda ikiside işini görür zaten. P30P'un kamerası genel itibariyle tartışmasız daha iyi olsada zaten çok üst seviye bir şey beklemiyorsan S10+'da yeterince karşılayacaktır.Eğer bol bol oyun oynarım yanında da işimi yaparım diyorsan yine S10+'u tavsiye ederim(zaten oyun senin için önemliyle S10+'un 8gb P30P'nun da 6gb rami olduğunu unutma) ,tabi tercih senin sonuçta telefonu alacak olan sensin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…