IP adres bilinirse neler yapılabilir?

Şimdi tam bilgi olarak emin değilim statik ve dinamik IP olayı var reset attıktan sonra IP değişiyorsa dinamiktir bir de statik var onu IP sabitleme onu bilir mi zannetmem size yanlış bilgi vermeyim yine siz araştırın bu konu da bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adresini bulabilir. Adresini bulursa evine 10'dan fazla döner sipariş edebilir :D. Bizim dönerci amcalar eve kadar geldikten sonra sipariş verilmediğini duyunca nasıl bir tepki verir bilmem :D.
Akşam akşam güldürdün beni. :D

Adres felan bulamaz. O tür şeyler şehir efsanesi. Adres sadece yetkili kurumlar yani savcılık emriyle IP adresinin kayıtlı olduğu ISS yardımıyla bulunur. Başka türlü IP'den adres bulunmaz.
Güzel kardeşim her yerde şimdi IP bulucular var, bir siteye girer ve hop adres gg.

Adresini bulabilir. Adresini bulursa evine 10'dan fazla döner sipariş edebilir :D. Bizim dönerci amcalar eve kadar geldikten sonra sipariş verilmediğini duyunca nasıl bir tepki verir bilmem :D.
birader ben dolandırıldım benim bu kişinin ip adresini öğrenip sonra adresinin öğrenmem lazım sonrasını polisle halletmek istiyorum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum yardımcı olurmusun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı