Çözüldü IP adresi değişmiyor

• Konuyu başlatan cRowLy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 6.209
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cRowLy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, IP adresimi değiştirmeye çalışıyorum fakat değiştiremiyorum. Modemi iğne ile 2 kere resetledim, 10 saat modemi kapattım (benim IP adresim başkasına atansın diye) fakat değişmiyor. Netspeed, dinamik IP. Metin2 oynuyorum ve IP adresim değişmediği sürece oyuna giremiyeceğim...

Çözüm
Netspeed'e destek talebi açtım dün akşam. Bugün statik IP verilmiş bana. Galiba ücretsiz olarak verildi.

Dinamik IP adresim değişmediği için, 2-3 gün statik IP'de kalacağım, sonra tekrar dinamik IP'ye geçeceğim bilgisi verildi.
@cRowLy @Nizel G Benim Superonline internet. Detaylı kontrol ettim 10 kere resleyeyim modemi ve illaki her IP adresinde farklılıklar oluyor reslediğimde, hiç aynı denk gelmedi.

Ama şimdi Millenicom ile ilgileniyorum. Acaba bunda da böyle resleyince değişik IP'ler gelecek mi Superonline gibi?

Artık dinamik IP dediğiniz sistem de aynı IP adresini verebiliyor. CGNAT zaten yeri gelir 3 köye aynı IP'yi verir.
Statik IP de tek seferlik mi ücret ödeniyor, yoksa aylık mı, bilgin var mı ? Bir de şimdi güvenli interneti aktif edip tekrar pasif hale getireceğim, öyle bir şey varmış, belki farklı ip atar.

Statik IP de tek seferlik mi ücret ödeniyor, yoksa aylık mı, bilgin var mı ? Bir de şimdi güvenli interneti aktif edip tekrar pasif hale getireceğim, öyle bir şey varmış, belki farklı ip atar.
Hocam Superonline'da 1 kere statik kullanmıştım ve ekstra para ödemiştim yanlış hatırlamıyorsam.

Bence statik gereksiz, modemi resleyince IP değişmesi çok daha güzel. Millenicom ile ilgili soracağım bunu başka konuda.

Netspeed ip değişmiyor hocam bende de o şekildeydi. Müşteri hizmetlerini arayıp talep etmen gerekli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı