IP adresi ile ne yapılabilir?

Evrivariverken14

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
8 GB RAM
111 GB SSD
INTEL HD GRAPHICS 4600/NVIDIA GT 740M
INTEL CORE I5 4210M
Meslek
Öğrenci
Arkadaşım bir link gönderdi İnstagram'dan, ondan bir video istemiştim. "Kanka videoyu buldum." dedi ben de açtım linki gerçekten de YouTube'a attı beni. Sonra bir baktım IP'mi yollamış. Bir de adres yollamış ama adres yanlış, IP doğru. Wi-Fi'yi sıfırladım herhalde değişti IP. Arkadaşım bir şey yapmaz ama başkası alırsa çok bir şey yapabilir mi IP ile?

Arkadaşım bir link gönderdi İnstagram'dan, ondan bir video istemiştim. "Kanka videoyu buldum." dedi ben de açtım linki gerçekten de YouTube'a attı beni. Sonra bir baktım IP'mi yollamış. Bir de adres yollamış ama adres yanlış, IP doğru. Wi-Fi'yi sıfırladım herhalde değişti IP. Arkadaşım bir şey yapmaz ama başkası alırsa çok bir şey yapabilir mi IP ile?
En fazla DDoS atar.

Arkadaşım bir link gönderdi Instagram'dan, ondan bir video istemiştim. "kanka videoyu buldum." dedi ben de açtım linki gerçekten de YouTube'a attı beni. Sonra bir baktım IP'mi yollamış. Bir de adres yollamış ama adres yanlış, IP doğru. Wi-Fi'yi sıfırladım herhalde değişti IP. Arkadaşım bir şey yapmaz ama başkası alırsa çok bir şey yapabilir mi IP ile?

Çok bir şey yapamaz. En kötü evine yemek falan söylerler ama arkadaşının söyleyeceğini düşünmüyorum. Ve evet Wi-Fi'yi sıfırlarsanız değişir.

Hiçbir şey olmaz ben zamanında RAT yemiştim tüm bilgilerim çalınmıştı babamın kredi kartından tut kimlik bilgilerime kadar ama hiçbir şey olmadı evime yemek bile söylemediler :D

Hiçbir şey şu an IP'ni sen dışında en az 3 kişi biliyor: ISS, technopat.net, DNS sunucun. İp'den en fazla adress bulur mesela İstanbul Avrupa gibi devamı yok. Hatta inanmazsan vereyim IP adresimi.

Birşey olmaz, fakat kafayı takan birisi denk gelirse muhakkak bir yol bulur merak etme.

Bunun dışında yerel internet firmaları dinamik ip dağıtır, eğer siz özellikle gidip statik ip talebinde bulunmamış iseniz. Bu da demek oluyorki modem kapatıp açmanız halinde ip'niz otomatik olarak yenilenecektir. Ve düşündüğünüz bu sorun ortadan kalkacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı