Çözüldü IP adresim çalındı, ne yapmalıyım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

uçan tavuk

Decapat
Daha fazla  
Discord'da bir linke tıkladım ve IP adresim çalındı.

Ne yapmalıyım? IP adresimi değiştirirsem bir sorun oluşmaz mı? Çok korkuyorum.

Çözüm
Korkmanı gerektirecek durum yok. Aldığı Wi-Fi IP adresi ve Wi-Fi IP adresi konumu doğru gösterse de tam yerini doğru göstermez Sadece korkutmaya çalışmış, korkmanı gerektirecek bir durum yok dediğim gibi. İnternetin arkasındaki düğmesinden kapat aç yap, internet adresine tanımlanan Wi-Fi IP adresi değişecektir.
Hicbirsey yapamaz.Yapabilseydi bile modemi 1 kere resetleyip (eğer statik ip için sağlayıcıya soylemediyseniz) ipnizi değiştirebilirsiniz.

Bu da konuşmamız.

Bu da konuşma. Modemi kapatıp açtım IP değişti sağ olun. Konuşmada bana kötü cümleler kullandı sansürledim.

Dosya Ekleri

• kanıt.png
    81,4 KB · Görüntüleme: 62
  • kanıt.png
    81,4 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleyen: Moderatör:
Korkmanı gerektirecek durum yok. Aldığı Wi-Fi IP adresi ve Wi-Fi IP adresi konumu doğru gösterse de tam yerini doğru göstermez Sadece korkutmaya çalışmış, korkmanı gerektirecek bir durum yok dediğim gibi. İnternetin arkasındaki düğmesinden kapat aç yap, internet adresine tanımlanan Wi-Fi IP adresi değişecektir.

Çözüm
Teşekkürler çözüm nasıl işaretliyoruz?

Ben Ethernet kullanıyorum sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler, çözüm nasıl işaretliyoruz?

Çözüm olarak işaretlemek istediğiniz yorumu rapor edebilirsiniz.

Ben Ethernet kullanıyorum, sıkıntı olur mu?

Olmaz. IP Logger tarzı şeyler anlık Wi-Fi IP adresini çeker ve gördüğüm kadarıyla da IP adresin dinamik IP adresi. IP adresinizin statik olabilmesi mümkün değil. Onun için ekstradan ücret ödemeniz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…