Çözüldü IP adresim öğrenildi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sadece_Alper

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Yazılım alanında çalışıyorum
Selamlar, bir link üzerinden IP adresimi öğrendiler kimsenin yapmaması gereken bir hata yaptım ve olan oldu; yardımcı olabilecek var mı?

Çözüm
Tamamdır sorun çözüldü, saatler öncesinden sitesine DDoS attmıştım, sitesi çökmüş ve adresimi sunucuya kaydettiği için adresimi bilmiyor, pek adresimi öğrendiğini inanmadım ama neyse.
Standart bir kullanıcıysanız IP adresleri rastgele atanır ve modem resetleyince yeni bir tane atanır. Ayrıca IP adresinizi öğrenerek hiçbir şey yapamazlar.

Bir şey olmaz modemi kapatıp açınca değişiyor zaten.

IP adresi değiştirmek için modem/router'ı resetleyebilir. Modemi kapatıp 30 saniye bekledikten sonra açarsanız, yeni bir IP alabilirsiniz.

Standart bir kullanıcıysanız IP adresleri rastgele atanır ve modem resetleyince yeni bir tane atanır. Ayrıca IP adresinizi öğrenerek hiçbir şey yapamazlar.

Öğrenilirse DDoS saldırısı / IP adresi ile cihazınıza erişim sağlama olabilir.

IP adresi değiştirmek için modem/router'ı resetleyebilir. Modemi kapatıp 30 saniye bekledikten sonra açarsanız, yeni bir IP alabilirsiniz.
Benim bildiğim hiç 30 saniye beklemeye bile gerek yok. Kapatıp açtığın anda bile değişiyor. İnternetin gelmesi en fazla 1 dakikayı buluyor ama 30 saniye beklemeye gerek yok.
Ama modemden modeme değişiyordur belki o zaman senin dediğin de olabilir evet.

@Shinoa bu durumda sunucusu falan olmayan birinin Statik IP kullanmasının hiç anlamı kalmıyor değil mi? Ama buna rağmen kullanan var mıdır yani sırf oyunda ping için falan. Hoş pinge kesin faydası var mı bilmiyorum ama ping için IP adresini neden sabitleyesin yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…