1Hydrogen1 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 241 24 Ocak 2023 #1 Ben şimdi herhangi bir siteye girsem mesela Technopat Sosyal'e girdim. Bu girişimin operatörüm tarafından bir kaydı falan tutuluyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2023
Ben şimdi herhangi bir siteye girsem mesela Technopat Sosyal'e girdim. Bu girişimin operatörüm tarafından bir kaydı falan tutuluyor mu?
Çözüm C C cenkkk 24 Ocak 2023 599108 dedi: Siteleri görebilir belki benim merak ettiğim bir şey var bugün arkadaşım değişik şeyler gösterdi Discord'dan cinsel şeyler gösterdi bunları görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece girdiğin alan adlarını ve açtığın linkleri görebilirler içerikleri değil.
599108 dedi: Siteleri görebilir belki benim merak ettiğim bir şey var bugün arkadaşım değişik şeyler gösterdi Discord'dan cinsel şeyler gösterdi bunları görebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece girdiğin alan adlarını ve açtığın linkleri görebilirler içerikleri değil.
5 599108 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 11.904 Çözümler 23 24 Ocak 2023 #11 Nos NiTrOgEn dedi: Böyle saçma siteler için başlık açmayın. Kız arkadaş mı? Genişletmek için tıkla... Hayır erkek bir yakın arkadaşım. Artı 0 Eksi
Nos NiTrOgEn dedi: Böyle saçma siteler için başlık açmayın. Kız arkadaş mı? Genişletmek için tıkla... Hayır erkek bir yakın arkadaşım.