O bile sıkıntılı hocam ben kendi IP adresimi kontrol ettiğim zaman yaşamadığım bir şehirde gösteriyor beni.
Hocam bende kendi IP adresimi arkadaşlarımınkini başka şehirdeki arkadaşlarımınkini kontrol ettim, ancak şehir çıkıyor merak etmeyin.
O bile sıkıntılı hocam ben kendi IP adresimi kontrol ettiğim zaman yaşamadığım bir şehirde gösteriyor beni.
Uğraşmaya değmez o tipler teneke hep içi boş.
Modemin vurulması kolay mı bu arada?
Hayır sadece kendi yönetici olduğu oyun sitesinden.
Sitesi yok hocam server.
Sitesi yok hocam server.
Hocam Allah aşkına ettiği küfürleri vs. SS alın tehditleri SS alın şikayet edin niye uğraşmak istemiyorsunuz ki? Beni şu anda acımasız biri falan sanabilirsiniz fakat böylesi tiplerin sanalda barınmaması ve ağır bir travma yaşamaları gerekiyor bence.
bizim sınıftada vardı birtane çocukta güya 50 tane rtx 3060ti vardı hergünde site kapatıyormuş filan (rtx olayı ilk çıktığı ay yani normalde imkansızsa ozaman hayli hayli imkansız) site kapatmak dediğide ip stresser : DHocam çok kuruluyorum şu türemelere şakasız yakeşke hepsi ölüp gitse bir anda.
Hocam nasıl şikayet edebilirim.
Bizim sınıftada vardı bir tane çocukta güya 50 tane RTX 3060 Ti vardı her günde site kapatıyormuş filan (RTX olayı ilk çıktığı ay yani normalde imkansızsa o zaman hayli hayli imkansız) site kapatmak dediğide IP stresser: D
CİMER'e bunların fotoğraflarını atın ailenizden yardım isteyin yardımcı olsunlar.
Tacizden, hakaretten ve tehtidden dava açabilirsiniz veya sadece göz korkutmak için CİMER'den şikayet edebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.