Çözüldü Birisi IP adresimi buldu ne yapabilirim?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

FAT1HIYY3

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Birisi IP adresimi Discord'dan buldu IP adresim ile neler yapabilir? Ya da ben ne yapabilirim ki zarar gelmesin ya da adresim bulunmasın diye? Benim böyle psikopatlığım var IP aldım diye yalan bile atınca titriyorum travma diyelim.

Çözüm
Birisi IP adresimi Discord'dan buldu IP adresim ile neler yapabilir? Ya da ben ne yapabilirim ki zarar gelmesin ya da adresim bulunmasın diye? Benim böyle psikopatlığım var IP aldım diye yalan bile atınca titriyorum travma diyelim.

İp statik değilse kapat aç modemi değişir.
@579182, arayüz şifresinden kastınız, internet tarayıcısından internete girilen şifre ise o değişmiyor. Sadece adresinize tanımlanmış Wi-Fi IP adresi değişir. IP adresiniz dinamik ise değişir, IP adresleri dinamik olur. Statik IP paralı.

Teşekkürler yine de.

Rica ederim.

@579182, arayüz şifresinden kastınız, internet tarayıcısından internete girilen şifre ise o değişmiyor. Sadece adresinize tanımlanmış Wi-Fi IP adresi değişir. IP adresiniz dinamik ise değişir, IP adresleri dinamik olur. Statik IP paralı.

Hocam bir ara benim de IP mi bulup yaymakla tehdit etmişlerdi üstünden 2 yıl geçti bir sürü internet değiştirdim ama IP hala aynı mıdır? Bir sıkıntı olur mu?

@Ünal00, IP adres dediğiniz Wi-Fi IP adres olarak geçer ve bunla bir şey yapılamaz. IP adresleriniz dinamik olur. Siz paralı statik IP adresi satın almadığınız sürece internetinizin arkasındaki düğmesinden kapat aç yapınca adresinize, yeni IP adresi tanınır. Sürekli değişir.

@Ünal00, IP adres dediğiniz Wi-Fi IP adres olarak geçer ve bununla bir şey yapılamaz. IP adresleriniz dinamik olur. Siz paralı statik IP adresi satın almadığınız sürece internetinizin arkasındaki düğmesinden kapat aç yapınca adresinize, yeni IP adresi tanınır. Sürekli değişir.

Teşekkürler.

@Ünal00, IP adres dediğiniz Wi-Fi IP adres olarak geçer ve bununla bir şey yapılamaz. IP adresleriniz dinamik olur. Siz paralı statik IP adresi satın almadığınız sürece internetinizin arkasındaki düğmesinden kapat aç yapınca adresinize, yeni IP adresi tanınır. Sürekli değişir.

Sorun yok ya sağ olun başka konuda açıkladılar.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı