Bir de pil ömrünü merak ediyorum, iyi midir?
Ne kadar sürede biter?
Şarj etmek uzun sürüyor ancak baya bir götürüyorBir de pil ömrünü merak ediyorum, iyi midir?
Ne kadar sürede biter?
Güzeldir en az bir 3 4 yıl sıkıntısız kullanırısın belki daha fazla. Doğru programları alırsan güzel dijitalartlar da çıkarırsın garaj band ve irig le elektro gitar bas gitar vs da çalarsın.
Arkadaşlarımın hepsi o tabletten kullanıyor ve aşırı memnunlar. Bu yüzden almak istedim.
Bu iPad ile ara sıra çizimler yapıp ders falan çalışacağım. Bazen arkadaşlarımla Discord ve Steam'den konuşacağım, arada 2012'den beri oynadığım küçüklük oyunum olan Roblox'u ara sıra oynayacağım.
Sizce linkini atacağım bu tablet anlattıklarımın hepsini saat gibi tıkır tıkır yapabilir mi? Fiyatı uygun mu?
![]()
iPad
iPad modellerini keşfedin. Karşınızda iPad Pro, iPad Air, iPad mini ve iPad. Çalışmak, yaratıcılığınızı konuşturmak veya oyun oynamak için.www.apple.com
Tab S7 550k ustu iPad 8 370k puani var eğer Android optimizasyonu geliştirirse mükemmel bir tablet olacak.
shop.huawei.com
iPad 10 henüz çıkmadı ve çıkmasına da 2 yıl var. En son çıkan nesili alabilirsin. Başarılı performans sergiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.