iPad 10 iyi midir?

Güzeldir en az bir 3 4 yıl sıkıntısız kullanırısın belki daha fazla. Doğru programları alırsan güzel dijitalartlar da çıkarırsın garaj band ve irig le elektro gitar bas gitar vs da çalarsın.

Güzeldir en az bir 3 4 yıl sıkıntısız kullanırısın belki daha fazla. Doğru programları alırsan güzel dijitalartlar da çıkarırsın garaj band ve irig le elektro gitar bas gitar vs da çalarsın.

Yok onlara bulaşmayayım ben. Ben sadece yazdığım şeyleri yapmak için alıyorum.

Arkadaşlarımın hepsi o tabletten kullanıyor ve aşırı memnunlar. Bu yüzden almak istedim.

Tab S7 550k ustu iPad 8 370k puani var eğer Android optimizasyonu geliştirirse mükemmel bir tablet olacak.

Ben 2005 doğumluyum. İlk IPad'im iPad 4'tü ve sonrası bayağı bayağı geldi. Yakından sıkı takip ediyorum ve söyleyeceğim tek şey azıcık daha sabredin mini 6 alın. IPad'ler çağ atlayacak mini 6 ile.

Tab S7 550k ustu iPad 8 370k puani var eğer Android optimizasyonu geliştirirse mükemmel bir tablet olacak.

iPad alacağım hocam. Kaç kere Android tablete güvendim ve yüz üstü bırakıldım.
Şarj ömürleri hemen bitiyor.

iPad 10 henüz çıkmadı ve çıkmasına da 2 yıl var. En son çıkan nesili alabilirsin. Başarılı performans sergiler.

Hocam klavyesi , kalemi , kılıfı derken 6606 TL tutuyor onun yerine şuna da bakabilirsiniz ama karar sizin hatta 4. paketle alırsanız klavyeli kılıf + kalem + akıllı bileklik 5499 TL ye geliyor.
Huawei' den maaşlar yattı.

iPad 10 henüz çıkmadı ve çıkmasına da 2 yıl var. En son çıkan nesili alabilirsin. Başarılı performans sergiler.

Başlığa iPad 10 koymadım herhalde konu beklemedeyken değiştirilmiş ya da çok uykulu olduğum için ben hatırlamıyorum.

Ve en son çıkanın fiyatını görünce camdan atlayasım geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…