iPad 10. nesil mi iPad Air 5 mi?

mkelekci6

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar son sınıf üniversite öğrencisiyim, iPad almayı düşünüyorum genel olarak dizi/film video oyun ile uğraşacağım ve not alacağım.
  • 13.500 TL'ye iPad 10.nesil 64 GB Wi-Fi
  • 19.000 TL'ye iPad Air 5 64 GB Wi-Fi
Modelleri arasında kaldım. iPad Air 5 beni bütçe olarak biraz daha zorlayacak, okulum da 6 ay içinde bitiyor. Sizce biraz daha fazla para verip daha uzun süre götürecek Air 5'i mi almalıyım yoksa iPad 10. nesil de işini görür mü diyorsunuz. Elimde USB-C pencil var kalem açısından sıkıntım yok, 64 GB yeterli olur mu? Fiyatlar yükselir mi veya artar mı? Nedenleri ile birlikte yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

S9 FE için ne düşünüyorsunuz fiyat olarak 10k bandında içinde kalemiyle birlikte geliyor
Açıkçası not tutmak için gayet iyi bir tablet ancak mükemmel bir ekranı yok bu yüzden video izlenebilir ama film zevki nasıl olur bilemiyorum. Fakat oyun konusunda zayıf kalacağını düşünüyorum.

Açıkçası not tutmak için gayet iyi bir tablet ancak mükemmel bir ekranı yok bu yüzden video izlenebilir ama film zevki nasıl olur bilemiyorum. Fakat oyun konusunda zayıf kalacağını düşünüyorum.

iPad Air'i ICloud'la kullansam 64 GB kurtarmaz mı sizce? Diğer türlü Android tablet almak zorunda kalacağım.

iPad Air'i ICloud'la kullansam 64 GB kurtarmaz mı sizce? Diğer türlü Android tablet almak zorunda kalacağım.

Bende de iPad Air 5 64 GB vardı ben de sizinle aynı düşündüm ancak ICloud'a yüklenen verileri cihazdan silerseniz verilere ulaşmak için tekrar indirmeniz gerekiyor. Silmezseniz de hem iCloud hem de IPad'de depolanır. Yani 200 GB iCloud alırım 264 GB tabletim olur gibi bir durum asla yok. Veriyi tablete indirmeden kullanamazsınız. Ve ben de bu IPad'imi sırf depolama yüzünden değiştirdim 512 GB iPad aldım.

Bende de iPad Air 5 64 GB vardı ben de sizinle aynı düşündüm ancak ICloud'a yüklenen verileri cihazdan silerseniz verilere ulaşmak için tekrar indirmeniz gerekiyor. Silmezseniz de hem iCloud hem de IPad'de depolanır. Yani 200 GB iCloud alırım 264 GB tabletim olur gibi bir durum asla yok. Veriyi tablete indirmeden kullanamazsınız. Ve ben de bu IPad'imi sırf depolama yüzünden değiştirdim 512 GB iPad aldım.
Tabi yine de son karar size kalmış. Sonuç da tableti siz kullanacaksınız.

Tabii yine de son karar size kalmış. Sonuç da tableti siz kullanacaksınız.

64 GB Air 5 aldım bakalım hayırlısı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı