iPad 10. nesil vs iPad Air 5. nesil

Hocam ders için alacaksanız 10.nesil gayet iş görür içinde A14 bionic var ama Air 5 de M1 çip bulunuyor daha güçlü her işinizide görür Air 5 artık gerisi size kalmış.

iPad 10 alacağına o kadar para verme git ikinci el Air 3 al o bile çok çok rahat iş görür. Hem projeler dwg görüntüleme ve ders işlerinde kullanıyorum. Not alıyorum kalemle. Air 5 alma imkanın varsa da direk onu al derdim.

iPad Air 3 alacağına iPad 9.nesil alması daha mantıklı hocam işlemci performansı daha iyi.

iPad Air 3 alacağına iPad 9.nesil alması daha mantıklı hocam işlemci performansı daha iyi.
Biri A12 diğeri A13 tabi normalde daha mantıklı ama ikisinide kıyaslama şansım oldu Air 3 kullanıyorum. Hem 9 dan daha büyük ekrana daha zarif ve ince tasarımı var. Birde ekran kalitesi İpad 9 dan daha iyi. Arkadaşlar kalem ile ytazı yazarken onlarda ekranla üst ekran arasında katman varmış o yüzden havada yazıyor gibi görünüyor. Bende öyle bir şey yok. Direk ekrana yazıyorum misal çok daha kaliteli görünüyor bana göre. Hem de fiyatı daha ucuz. Fakat Air 3 2019 model muhtemelen en fazla 1 belki 2 güncelleme daha alır bilmiyorum. İpad 9 o yönden çok daha iyi seçim olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı