iPad 10.nesil vs iPad mini 6

Onlarin disinda baska fark var mi? Avantaj ya da dezavantaj mesela iPad Air da ekran da kronik sorun vardi bunlar da benzer sorun var mi?

Air ekranında bir sorun yaşamadım ışık sızması dışında, mini ekranı ışık sızması yok denecek bir düzeyde.

Mini avantajlarına gelecek olursak, daha güçlü ve portatif / oyun canavarı / minik bir Pro / ısınma sorunu yok / hafif ve bilek yormuyor.

Ne bir telefon nede bir tablet, ikisinin arasında çok muazzam bir iPad.
 
Başka düşüncesi olan var mı?
10. Nesil ile 9 arasında pek fark yok . Eger 10 a karar verirsen daha az parayla 9 al . Klavye falan da pahalı çünkü. Eger ekran boyutu sorun değilse mini al . Ama benim önerim paran varsa yani air 4 alman . Ben de iPad almayı düşünüyorum üniversite için not falan tutucam annem 9. Nesil yeter dedi klavyeli kullancam zaten kalemli değil. Air 4 e ikna edebilirsem alicam ama ipad pil konusundaki daha iyi diolar bilmiyorum
 
10. nesil ile 9 arasında pek fark yok. Eger 10'a karar verirsen daha az parayla 9 al. Klavye falan da pahalı çünkü. Eger ekran boyutu sorun değilse mini al. Ama benim önerim paran varsa yani Air 4 alman. Ben de iPad almayı düşünüyorum üniversite için not falan tutacağım annem 9. nesil yeter dedi klavyeli kullanacağım zaten kalemli değil. Air 4'e ikna edebilirsem alacağım ama iPad pil konusundaki daha iyi diyorlar bilmiyorum.
Hocam Air 5 aldim neredeyse her yönünden memnunum tek beni biraz üzen nokta ekran kalitesi keske IPhone'lardaki gibi OLED ekran olsaymış iPad Pro'nun ekrani xdr biraz daha iyi ama herkes Pro almayacağı için de Air gibi bir seriye keşke böyle bir ekran vermeselerdi.
 

Geri
Yukarı