Elimde 2 senedir kenarda yatan iPad 2'yi kardeşim oyun oynasın diye açayım dedim ama şifresini hatırlamadığımdan açamıyorum iCloud hangi e postama kayıtlı onu da bilmiyorum ne yapmam gerekiyor.
iPad bilgisayar a bağlayınca şarj oluyor ama bilgisayar algılamıyor nedense aygıt yöneticisinde şöyle bir şey çıkıyor.
Bilgisayar ın bütğn USB çıkışlarını denedim yine aynı nasıl çözeceğim bunu.
Abi telefoncu ile konuştum kablo olmazsa getir paranı veririm demişti bende tamam dedim aldım şu an böyle bir ekranda oluyor mu bu iTunes ile denediğimde olmamisti.
@FurkanBYB
Şuan cihazı sıfırlıyorsunuz, eğer iCloud kilidi aktif değilse direkt etkinleşecektir ama eğer aktifse atmış olduğum sitedeki kendi doğrulama sunucunuzu yapma yoluyla veya sahipseniz Ardunio yoluyla kırabilirsiniz.
@FurkanBYB
Şu an cihazı sıfırlıyorsunuz, eğer iCloud kilidi aktif değilse direkt etkinleşecektir ama eğer aktifse atmış olduğum sitedeki kendi doğrulama sunucunuzu yapma yoluyla veya sahipseniz Arduino yoluyla kırabilirsiniz.
@FurkanBYB
Şu an cihazı sıfırlıyorsunuz, eğer iCloud kilidi aktif değilse direkt etkinleşecektir ama eğer aktifse atmış olduğum sitedeki kendi doğrulama sunucunuzu yapma yoluyla veya sahipseniz Arduino yoluyla kırabilirsiniz.