iPad 2 için Jailbreak nedir ve nasıl yapılır?

Hocam AnyDesk ile uzaktan YouTube kurabilir misiniz ücretli/ücretsiz?

iPad 4 var, YouTube uygulamasını sildim, şimdi geri yükleyemedim, jail nasıl yaparım, kıracağım ya da atacağım tableti.
Hocam AnyDesk ile uzaktan YouTube kurabilir misiniz ücretli/ücretsiz?
AnyDesk ile bağlantı kuramam, buradan size söylerim.
Bir de ilk önce 3uTools ile yüklemeyi deneyin. 2:55 kısmına kadar olanı yapın.
İstendiği zaman Apple kimliğinizin e-posta adresini ve şifrenisi girin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef bind kısmından Apple şifremle girmiyor bu hatayı veriyor, ayrıca shareit programınıda bulmuyor.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.JPG
    74,6 KB · Görüntüleme: 38
Maalesef bind kısmından Apple şifremle girmiyor bu hatayı veriyor, ayrıca shareit programınıda bulmuyor.
Hata değil, zaten bağlandığı söyleniyor. Bir de SHAREit orada bir örnek, YouTube yüklemeyi deneyin.
OK tuşuna basıp YouTube'u aratın ve Install tuşuna basın.

Hata değil, zaten bağlandığı söyleniyor. Bir de shareit orada bir örnek, YouTube yüklemeyi deneyin.
Ok tuşuna basıp YouTube'u aratın ve ınstall tuşuna basın.

YouTube uygulamasını bulmuyor... iPad 4 10.3.3 de işe yaramıyor, acaba iPhone kullanan birisi kendi telefonuna bir başka e-posta hesabı açıp YouTube kurduktan sonra bana bu e-posta ve şifresini verse, bende iPad 4'e kursam çalışır mı? Ben bu sahte e-posta hesapla kullanabilir miyim? Bu konuda bana kim yardım eder?

Yükleme hatası veriyor YouTube uygulamasına kendi epostamla giriş yaptıktan sonra...

Dosya Ekleri

• 2.JPG
    75,1 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Jailbreak yoluna baş vurmanız gerek.
İlk önce şuradaki "Download" tuşuna basarak IPA dosyasını indirin.
Sonra da alttaki rehberi takip ederek jailbreak uygulamasını tablete yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…