iPad 2'de IOS 7 Kasıyor mu?

iOS 6 app desteği bitmek üzere bu yüzden ipad alman mantıksız olur. iOS 7 birazcık değil bildiğin kasıyor. Kimse kimseyi yanıltmasın.
 
Ben mecbur güncelledim. Güncellemeden sonra kasmalar olabiliyor. Bir arkadaşım direndi bayağı geçmemek için. Sonra geçtiğine pişman olmuştu. Ben zaten pek kullanmadığım için sorun etmiyorum.
 
Hatırladığım kadarı ile SHSH kaydı var ise olan sürümü yükleyebilme imkanınız vardı.

Fakat benim önerim ise kasarak kullanmanız yerine olağan sürümde bırakıp Jailbreak yapmanız. Sürümü yüksek göstererek uygulamaları yükleyebilirsiniz. Uygulamalar cihazdan desteği kaldırmadığı sürece sürüm yüksek göstermek işe yarayan bir çözüm.
 
Kesin ve net olarak söyleyebilirim ki kasmıyor. Eğer kastıysa da maksimum 5 saniye süreyle olmuştur. iPad2 ile iPhone 4S'i rahatça kullanıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
En güncel sürüm dışında bir sürüm yüklemek için istediğin sürümün SHSH kaydı olmalı. Yoksa güncelleme seçeneği, Apple'da sadece en güncel sürüm içindir.

SHSH kaydı da istediğin sürüm en güncel iken alınır. Kısaca cihaz ikinci el ve kullanan kişi iOS 6 zamanında kayıt aldıysa o zaman yükleyebilirsiniz.

SHSH kaydı ve kontrolü için TinyUmbrella kullanabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı