iPad 4 alınır mı ?

  • Konuyu başlatan Mert
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 5B

Mert

Megapat
Katılım
11 Haziran 2012
Mesajlar
6.865
Makaleler
9
Çözümler
49
Merhaba arkadaşlar. Ben iPad 4 almayı planlıyorum. Sizce alınır mı yoksa iPad 5'i beklemem mi gerekir ?
 
Vallahi acil lazımsa al ama Haziran'ı bekle derim yoksa. Yanlız şunu söyleyeyim babamda var iPad 4 ve müthiş bir alet. Retina ekran çok fark ediyor gerçekten. İ
 
Ben bekleyemem Haziran'a kadar :D Android tabletlere de pek ısınamadım. Alternatifi yok galiba. Alacağız artık.
 
Ben iPad 2'yi uzun süre kullandım. Bana sorsan iPad 2 bile al derim. Eğer İos sistemine bir gıcıklığın yok ise iPad 4 seni fazlasıyla tatmin eder.
 
Zaten iOS için iPad alıyorum. Bir de, 16 GB yeterli midir ? Fazla şey yapmam. Film falan izlesem bile boşaltır izlerim. Oyun oynarım.
 
Ya Apple'ı günahım kadar sevmem ama iOS kadar optimize sistem yok. Çok akıcı çalışıyor. Android açık platform ve gözle görülür takılmalar oluyor ne kadar daha iyi donanıma sahip olsada. iPad 4 al pişman olmassın kessinlikle... 1. el kullanıcı olarak söylüyorum. Yani iPad 2'de var ikisi arasında epey fark var 4 çok çok daha iyi yani hani anlamsız bakılır ya 3.'üyü satıp 4'ü alanlara, kullandıktan sonra anladım gerçekten değiyor...
 
Tabii iPad 2 ile iPad 4 arasından çok fark vardır. Benim söylemek istediğim iPad yüzünü kara çıkarmaz kesinlikle 4 alabilirsin. 16 GB yeterli bana yetiyordu yanlış hatırlamıyorsam 13.2 GB'sini kullanabiliyorsun.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı