iPad 8 32 GB alınır mı?

ataberksezer

Decapat
Katılım
23 Nisan 2021
Mesajlar
206
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
18 Haziran 2021 tarihinden itibaren iPad 8 32 GB alınır mı? YKS öğrencisiyim. Üniversitede de kullanmak istiyorum. iPad Air 4'e çıkacak kadar bütçem yok. iPad 8 32 GB + Apple pencil 1 alabilirim. Sizce yeni çıkacak iPad'i beklemeye değer mi? Benim için en önemli konu uzun ömürlülük. Film, dizi izlemiyorum. Oyun oynamıyorum.
 
Son düzenleme:
Önceden biraz planlama yapın indirme konusunda. Eğer uzun vadede indirecekleriniz 15GB'yı geçmiyorsa (Gelen güncellemelerle bu rahatlıkla 16-17GB olacaktır 1 sene içerisinde.) almayı deneyebilirsiniz fakat bana riskli geliyor.
 
18 Haziran 2021 tarihinden itibaren iPad 8 32 GB alınır mı? YKS öğrencisiyim. Üniversitede de kullanmak istiyorum. iPad Air 4'e çıkacak kadar bütçem yok. iPad 8 32 GB + Apple pencil 1 alabilirim. Sizce yeni çıkacak IPad'i beklemeye değer mi? Benim için en önemli konu uzun ömürlülük. Film, dizi izlemiyorum. Oyun oynamıyorum.

Film dizi izlemiyorsan oyunda oynamiyorsan kesinlikle iPhone al ve yerinde olsam en az X almaya çalışırdım.
 
Önceden biraz planlama yapın indirme konusunda. Eğer uzun vadede indirecekleriniz 15GB'yı geçmiyorsa (gelen güncellemelerle bu rahatlıkla 16-17GB olacaktır 1 sene içerisinde.) Almayı deneyebilirsiniz fakat bana riskli geliyor.

Spotify, YouTube, notability, desmos gibi uygulamalarla kullanmayı düşünüyorum. Tabi bunların üzerine kitap ve PDF belgeler olacak.
Şu an kullandığım telefon 64 GB. 2K fotoğraf, 30 video vs var. Ona rağmen telefonumu 35GB dolu olarak kullanıyorum.
Film dizi izlemiyorsan oyunda oynamiyorsan kesinlikle iPhone al ve yerinde olsam en az X almaya çalışırdım.
Not tutmak ve ders çalışmak için istiyorum. Elimde telefondan başka cihaz yok. Telefonum da artık yetmemeye başladı.
 
PDF dosyalarınızı vs. Cloud hesabınıza aktarmaya üşenmezseniz ve Cloud'u iyi kullanıyorsanız alabilirsiniz. Ben depolama anlamında 128GB altını öneremiyorum günümüzde maalesef.
 
PDF dosyalarınızı vs. Cloud hesabınıza aktarmaya üşenmezseniz ve Cloud'u iyi kullanıyorsanız alabilirsiniz. Ben depolama anlamında 128 GB altını öneremiyorum günümüzde maalesef.

Snapchat, WhatsApp, görseller, videolar, müzikler ve birkaç tane daha büyük boyutlu uygulamayı sildiğimde telefonda 10GB'tan fazla yer açılıyor. Dediğim gibi yeni modeli beklemeye değer mi?
 

Geri
Yukarı