Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha dün satışa çıktı, sipariş geçenlerin eline yeni yeni ulaşıyordur. Önceki jenerasyonlarıyla rüştünü ispatlamış bir ürün zaten. Memnun kalacaksınızdır. Bir önceki seriye göre daha iyi ön kamera, daha güçlü işlemci ve daha yüksek depolama avantajları var. Bunlar haricinde aynı tablet.
Apple yaptıysa güzeldir.
Mantıklı konuşursak, eski nesle göre 32 gb daha fazla hafıza sunuyor. Ama 128 gb olanla da fiyatları yakın.
32 gb bana göre az olduğu için 9. nesil tercih edilebilir ama aynı fiyatta 128 gb alınabiliyor. Sizin için işlemci mi yoksa hafıza mı daha önemli, tercihinizi buna göre yapabilirsiniz. 128 yerine 64 yetiyorsa 9. nesil alın, yetmez derseniz ya fiyat yükseltin ya da 8 nesil alın. Aralarında hissedilir performans farkı kısa vadede görünmeyecektir.
Eğer üniversite amaçlı alacaksanız ve fazla oyun film indirip izlemem diyorsanız iPad 8. nesil halen güzel bir tercih. Aralarında 550₺ fiyat farkı var şu an pt.com.tr de ve bana sorarsanız kesinlikle değmeyecek bir fark.
Şuan elimde size yazdığım cihaz Gayet güzel ve fiyat performans kralı olduğunu belirtmek isterim 3 ay önce atılmış olsada bakanlar için yazmak istedim.Ben kendi paramla almış olmama rağmen hiç içim acımıyoEğer aklınızdaysa almanızı tavsiye ederim.