iPad 9. nesil alınır mı?

Makaleler
1
Letgo'dan bir tane buldum ilimde. 6500 diyor 256 GB kutu fatura duruyor. Amacım ders çalışmak film vb izlemek. Kriterlerim de şarjı uzun gitmesi, akıcı olması ve videoları takılmadan oynatabilmesi. Sizce alınır mı? Fiyatı uygun geldi alırken nelere dikkat etmeliyim? Herhangi bir Apple cihazım yok yani ekosistem için almıyorum.

Ya bunu ya da Honor Pad X9 almayı planlıyorum. Fiyatı bana da uygun geldi alırken nelere dikkat etmeliyim hayatımda hiç iPad kullanmadım hatta görmedim bile.
Dışı temiz mi kontrol et. Dışında sıkıntısı yoksa bataryayı test et olabildiğince, parlaklığı fulleyerek video falan aç hızlı gidiyor mu bak. Temiz duruyorsa alabilirsin.

Letgo'dan bir tane buldum ilimde. 6500 diyor 256 GB kutu fatura duruyor. Amacım ders çalışmak film vb izlemek. Kriterlerim de şarjı uzun gitmesi, akıcı olması ve videoları takılmadan oynatabilmesi. Sizce alınır mı? Fiyatı uygun geldi alırken nelere dikkat etmeliyim? Herhangi bir Apple cihazım yok yani ekosistem için almıyorum.

Kral bende var Home tuşu falan eski gelebilir ama ben Home tuşunu kullanmayı çok seviyorum. Onun dışında dediğin kriterler konusunda rahatlıkla yaparsın.

Fiyatına göre güzel cihaz diyebilirim 6500 gayet uygun, Center Stage denilen geniş açılı ön kamera ve A13 Bionic işlemcisi bu tabletin güçlü yanları. Apple Pencil 1'i de desteklemekte lamine panel olmasa da ders için vs kullanılsa kullanılır. Çok güncel bir tasarım değil orta tuş eğer full ekran takıntısı varsa gözünüze batacaktır ama bu fiyata şahsen ben olsam düşünmeden alırdım beğenmeyip satsanız bile üstüne 500-1k gibi para bırakabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı