iPad 9. nesil hala alınır mı?

dr1.6

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci/ Müzisyen
Daha önce hiç iPad kullanmadım. iPhone kullanmaya da yeni başladım ve çok memnunum iOS'dan vs. şu an kullandığım bir Windows PC var ek bir cihaz almam gerekiyor taşınabilir vs. iPhone'dan memnun kaldığım için iPad düşünüyorum sizce mantıklı mı? İçinde iPhone 11 işlemcisi var falan diyorlar kullananlar var ise performansı nasıl cihazın? Office programları kullanılacak, video vs. izlenir en fazla. Nasıl cihaz mantıklı mı sizce? Beni özellikle ekran ve ses kalitesi çok cezbediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce hiç iPad kullanmadım. iPhone kullanmaya da yeni başladım ve çok memnunum iOS'dan vs. şu an kullandığım bir Windows PC var ek bir cihaz almam gerekiyor taşınabilir vs. iPhone'dan memnun kaldığım için iPad düşünüyorum sizce mantıklı mı? İçinde iPhone 11 işlemcisi var falan diyorlar kullananlar var ise performansı nasıl cihazın? Office programları kullanılacak, video vs. izlenir en fazla. Nasıl cihaz mantıklı mı sizce? Beni özellikle ekran ve ses kalitesi çok cezbediyor.
Bende var cayır cayır çalışıyor.

Selamlar,

IPad 8. Nesil var halen cayır cayır her işlevini yerine getiriyor görüntüsü güzel ekran boyutu güzel akıcılığı halen tatmin ediyor 9. Nesilin daha iyi olduğuna eminim.

Bende iPad 6. nesil var. iOS 15.0 ile kullanıyorum. Gayet memnunum. 9. nesilin bundan kat kat daha hızlı olduğunu düşünürsek bence alabilirsiniz.

Daha önce hiç iPad kullanmadım. iPhone kullanmaya da yeni başladım ve çok memnunum iOS'dan vs. şu an kullandığım bir Windows PC var ek bir cihaz almam gerekiyor taşınabilir vs. iPhone'dan memnun kaldığım için iPad düşünüyorum sizce mantıklı mı? İçinde iPhone 11 işlemcisi var falan diyorlar kullananlar var ise performansı nasıl cihazın? Office programları kullanılacak video vs izlenir en fazla? Nasıl cihaz mantıklı mı sizce? Beni özellikle ekran ve ses kalitesi Ç, ok cezbediyor.

Ses yönünde mono hoparlörlere sahip olduğu için fazla keyifli ve stereo deneyim sunmasa da çoğu cihaz arasında kaliteli hoparlörlere sahip. Bunun yanı sıra ekran gövde oranı bazen insanın canını çok sıkabiliyor. Genelde dizi, film, YouTube içerikleri dergi, kitap okuma ve webtoon, manga okumak yazı yazmak not almak için kullanıyorum. Gayet başarılı ve sorun yaşadığım olmadı. Oyun performansına gelirsek eğer 60Hz ekrana sahip ve ekran gövde oranı çok iyi olmadığı için ekrandaki tuşlara erişebilmek biraz zahmetli oluyor. Bunun yanında Apple Arcade'deki oyunları çok rahat çalıştırıyor gamepad bağlayıp kullanmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00