Kullanma amacına bağlı, dediklerin için yeter. Donma kasma konusunda fikrim yok. Ama bence donma kasma olmaz.iPad 9. Nesil 64 GB alacağım 256 alçak param yok o kadar. PUBG YouTube ve okul için not tutacağım PUBG'de donma kasması olur mu depolama alanı yeter mi?
Sıfir olarak alıyorsanız eğer o fiyat bandında çok daha iyi tabletler var. Bütçeniz nedir?iPad 9. Nesil 64 GB alacağım 256 alçak param yok o kadar. PUBG YouTube ve okul için not tutacağım PUBG'de donma kasması olur mu depolama alanı yeter mi?
Bütçem 10000 civarı ve sıfır almicamSıfir olarak alıyorsanız eğer o fiyat bandında çok daha iyi tabletler var. Bütçeniz nedir?
Depolama dolarsa kasma donma olacağından korkuyorumKasma olmaz ama depolama konusunda bir şey diyemem.
İstersen bütçe dahilinde ekstra olarak magic keyboard + apple pencil ile teklif edebilirim sana, ben de not tutmak için almıştım, artık ihtiyacım olmadığı için satmayı düşünüyordum. Çok fazla oyun yüklemediğin sürece de depolama sıkıntı olmuyor.Bütçem 10000 civarı ve sıfır almicam
Depolama dolarsa kasma donma olacağından korkuyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.