iPad 9 ve Apple Pencil 1. nesil yazıları Türkçe algılamıyor

Aleyna Nur Bulat

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba,

Apple Pencil ile yazı yazdığımda yazılarımı metne dönüştürürken klavye dili de Türkçe olduğu halde yazdığım kelimeleri İngilizce kelimelere dönüştürüyor ve benim yazdığım kelimeleri asla algılamıyor. Yabancı kelime yazsam bu kez onu da farklı algılayıp farklı yazıyor.

Bunun sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim veya bu özelliği nasıl kapatabilirim?

Şimdiden teşekkür ederim.

O özellik sadece İngilizce çalışıyor. Yani düzeltmenin bir yolu yok.

Maalesef can sıkıcı bir durum ama düzeltmenin bir yolu yok. Özellik sadece İngilizce çalışıyor.
Ayarlar - Apple Pencil- Karalama'yı kapat dersen kapanır.

benim yazımı hiç algılamıyor ayarlarda da karalama vs yok o ayarı nasıl açtınız acaba?

benim yazımı hiç algılamıyor ayarlarda da karalama vs yok o ayarı nasıl açtınız acaba?
Merhaba, ben YouTube’dan video izleyerek bağlamıştım. Zaten ayarlar kısmında bağlamayla mini bir karalama eğitimi verdi tablet. videonun linkini sizinle paylaşayım. Daha farklı bir sorun varsa benim de bilgim yok maalesef, ben bu videoya göre yaptım ve bir sorun yaşamadım.
video linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Maalesef can sıkıcı bir durum ama düzeltmenin bir yolu yok. Özellik sadece İngilizce çalışıyor.
Ayarlar - Apple Pencil- Karalama'yı kapat dersen kapanır.
Çok teşekkür ederim, telefonun kendi notlar uygulamasını kullanmak istiyordum fakat bu sorun sebebiyle GoodNotes indirdim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…