Apple Pencil ile yazı yazdığımda yazılarımı metne dönüştürürken klavye dili de Türkçe olduğu halde yazdığım kelimeleri İngilizce kelimelere dönüştürüyor ve benim yazdığım kelimeleri asla algılamıyor. Yabancı kelime yazsam bu kez onu da farklı algılayıp farklı yazıyor.
Bunun sebebi nedir, nasıl düzeltebilirim veya bu özelliği nasıl kapatabilirim?
Apple Pencil ile yazı yazdığımda yazılarımı metne dönüştürürken klavye dili de Türkçe olduğu halde yazdığım kelimeleri İngilizce kelimelere dönüştürüyor ve benim yazdığım kelimeleri asla algılamıyor. Yabancı kelime yazsam bu kez onu da farklı algılayıp farklı yazıyor.
Maalesef can sıkıcı bir durum ama düzeltmenin bir yolu yok. Özellik sadece İngilizce çalışıyor.
Ayarlar - Apple Pencil- Karalama'yı kapat dersen kapanır.
Merhaba, ben YouTube’dan video izleyerek bağlamıştım. Zaten ayarlar kısmında bağlamayla mini bir karalama eğitimi verdi tablet. videonun linkini sizinle paylaşayım. Daha farklı bir sorun varsa benim de bilgim yok maalesef, ben bu videoya göre yaptım ve bir sorun yaşamadım.
video linki:
Maalesef can sıkıcı bir durum ama düzeltmenin bir yolu yok. Özellik sadece İngilizce çalışıyor.
Ayarlar - Apple Pencil- Karalama'yı kapat dersen kapanır.