- Makaleler
- 1
YKS için PDF çözmek için kullanacağım şimdilik. Kullananlar kalem hissiyatı olarak karşılaştırırsa da mutlu olurum. 35.000'e kadar başka tablet öneriniz varsa onlardan da önerebilirsiniz.
Bence Apple cihazları sadece ekosistemi için alınmaz. Ama telefonum kulaklığım samsung, tabletim de öyle olsun diyorsanız Tab s10+ da güzel cihaz.@FX 9590 Bende iPad düşünüyorum arkadaşımınkini deneyimledim gerçekten çok rahat. Ancak telefonumla kulaklığım Samsung olduğu için tereddütteyim.
Alıştığınız bir cihazsa ipad almanız daha mantıklı olur. Bence Pencil'da ise ucunun sert olması her ne kadar yapay hissiyatını verse de daha rahat yazma deneyimi sunuyor. İkisi de iyi cihazlar ama hissiyat olarak ipad'in daha iyi olacağını düşünüyorum, son karar sizin tabi.@miruas Tabii ki hissiyatı güzeldi Apple Pencil'ın 3-4 saat kadar kullandım. Bugün de S Pen'i denedim mağazadan ucu Apple Pencil'dan çok daha yumuşaktı. O yüzden kararsızım. Bir yandan eskiden iPad kullandığım için tekrar iPad'e geçme isteği de var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.