iPad Air 11 M.2 vs Tab S10 Plus

Makaleler
1
YKS için PDF çözmek için kullanacağım şimdilik. Kullananlar kalem hissiyatı olarak karşılaştırırsa da mutlu olurum. 35.000'e kadar başka tablet öneriniz varsa onlardan da önerebilirsiniz.

Tab s10 Plus kullanmadım ama ipad air m2 (11 inç) kesinlikle hissiyatı çok iyi. 2. nesil kalem ise kullanımı rahat, takılma etme gibi problemleri yok. iPad'in performansı, kamerası (pek lazım olmasa da), ekranı,bataryası genel kullanım ve oyun için gayet iyi.

Ve genel olarak bildiğim kadarıyla Apple Pencil'lar S-Pen'lerden çok daha iyi oluyor.

@FX 9590 Bende iPad düşünüyorum arkadaşımınkini deneyimledim gerçekten çok rahat. Ancak telefonumla kulaklığım Samsung olduğu için tereddütteyim.
Bence Apple cihazları sadece ekosistemi için alınmaz. Ama telefonum kulaklığım samsung, tabletim de öyle olsun diyorsanız Tab s10+ da güzel cihaz.

@miruas Tabii ki hissiyatı güzeldi Apple Pencil'ın 3-4 saat kadar kullandım. Bugün de S Pen'i denedim mağazadan ucu Apple Pencil'dan çok daha yumuşaktı. O yüzden kararsızım. Bir yandan eskiden iPad kullandığım için tekrar iPad'e geçme isteği de var.

@miruas Tabii ki hissiyatı güzeldi Apple Pencil'ın 3-4 saat kadar kullandım. Bugün de S Pen'i denedim mağazadan ucu Apple Pencil'dan çok daha yumuşaktı. O yüzden kararsızım. Bir yandan eskiden iPad kullandığım için tekrar iPad'e geçme isteği de var.
Alıştığınız bir cihazsa ipad almanız daha mantıklı olur. Bence Pencil'da ise ucunun sert olması her ne kadar yapay hissiyatını verse de daha rahat yazma deneyimi sunuyor. İkisi de iyi cihazlar ama hissiyat olarak ipad'in daha iyi olacağını düşünüyorum, son karar sizin tabi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı