iPad Air 2 2022'de alınır mı?

Öncelikle A8 fiyatına göre çöp bir tablet değil. İyi bir tablet ve attığınız tablet teşhir ürünü. Elbette ki özelikleri A8'den daha iyi ama teşhir ürünü almak ne kadar güvenilir bilemiyorum. Günlerce, saatlerce ekranları açık ve şarjda kalıyorlar. Herkes de kurcalıyor. Attığınız tabletin sıfırı 3bin küsurlerde. Onda da kirin 710A var ve Google uygulamaları yok.

Onda da kirin 710A var demişsiniz. Orada A10sden bahsetmemiştim bile. Ne yazdığınızdan haberiniz yok. Üstüne beni ciddiye almışsınız falan. Cahille muhatap olunmaz. Arkadaş A8 alsın.

Onda da kirin 710A var demişsiniz. Orada A10sden bahsetmemiştim bile. Ne yazdığınızdan haberiniz yok. Üstüne beni ciddiye almışsınız falan. Cahille muhatap olunmaz. Arkadaş A8 alsın.
Attığınız tabletin sıfırı yani teşhir ürünü olmayanı 3000 küsürlerde ve onda da Kirin 710A var yazmışım ve haklıyım. Yeni gelen sıfır versiyonları Kirin 710A ile geliyor. Bence de A8 alsın. Bakın siz de çok güzel doğru yolu bulabiliyorsunuz. 😂

Öncelikle ben T10S'de Kirin 710A var yazdım. Kirin 810 daha iyi ama attığınız ürün teşhir ürünü dedim. Bu arada T10S alcaksa Unisoc'la eşdeğer güçte olan Kirin 710 termal olarak iyi bir işlemci değil. Huawei Mate 20 Lite telefonumu bu yüzden sattım. Bir de Google desteği olmayan telefonlara herşeyi yüklemek ortalama kullanıcı için o kadar kolay değil. Youtube falan yükleyebilmek uğraştırıyor. Daha doğru düzgün youmlarımızı bile okumuyorsunuz. Yine de sizi ciddiye alıp cevap veriyom.
reis sakin olun tartışmayın

reis sakin tarışmayın

Attığınız tabletin sıfırı yani teşhir ürünü olmayanı 3000 küsurlerde ve onda da Kirin 710A var yazmışım ve haklıyım. Yeni gelen sıfır versiyonları Kirin 710A ile geliyor. Bence de A8 alsın. Bakın siz de çok güzel doğru yolu bulabiliyorsunuz. 😂

2022 Matepadlerde 810 bulunuyor. Attığım linteki ürün 2021 imiş. A8 yine de alınmaz. 710A yı beğenmeyip Unisoc T618'in daha iyi olduğunu düşünüyor isem hata ediyorsun.

Son düzenleme:
2020 Matepadlerde 810 bulunuyor. Attığım linteki ürün 2021 imiş. A8 yine de alınmaz. 710A yı beğenmeyip Unisoc T618'in daha iyi olduğunu düşünüyor isem hata ediyorsun.
Tamam onu diyorum bende hani teşhir olanı bence alınmaz ama teşhir olmayanını almaya kalksa onda da Kirin 710A var ve ayrıca daha pahalı anlamında yazdım o yorumu. Kirin 710'u 3 yıl kullandım. PubG'de ilk zamanlar çok stabil değildi sonra düzeldi ama şöyle bir sorun vardı çok ısınıyordu ve buna bağlı olarak ekran parlaklığını çok kısıyordu. Kirin 810 gerçekten güzel bir işlemci ama beni Teşhir ürünü olması biraz endişelendiriyor işte. A8 konusunda da doğru düzgün 2500'e sıfır olarak ondan daha üstün bir tablet yok işte. Keşke Kirin 810'lu sıfır MatePad 2500 lira olsa gözü kapalı alsın derdim ama yok. Yeni versiyonu bile kırpılmış olmasına rağmen pahalı. T10S alsa dediğiniz gibi 4GB ramlı versiyonu 3000 lira. 3GB ram lı versiyonu da A8 varken bence değmez.

Tamam onu diyorum bende hani teşhir olanı bence alınmaz ama teşhir olmayanını almaya kalksa onda da Kirin 710A var ve ayrıca daha pahalı anlamında yazdım o yorumu. Kirin 710'u 3 yıl kullandım. PubG'de ilk zamanlar çok stabil değildi sonra düzeldi ama şöyle bir sorun vardı çok ısınıyordu ve buna bağlı olarak ekran parlaklığını çok kısıyordu. Kirin 810 gerçekten güzel bir işlemci ama beni Teşhir ürünü olması biraz endişelendiriyor işte. A8 konusunda da doğru düzgün 2500'e sıfır olarak ondan daha üstün bir tablet yok işte. Keşke Kirin 810'lu sıfır MatePad 2500 lira olsa gözü kapalı alsın derdim ama yok. Yeni versiyonu bile kırpılmış olmasına rağmen pahalı. T10S alsa dediğiniz gibi 4GB ramlı versiyonu 3000 lira. 3GB ram lı versiyonu da A8 varken bence değmez.
Telefonlar zaten ısınıyor oyun sırasında.Kendi Realme 5i telefonum Snap 665 barındırıyor.Herhangi ağır bir oyunda ateş oluyor.Bu segmentte buna katlanmak zorundayız maalesef.Realme C11 deneyimim oldu bir süre.Arayüz de gezerken bile kanser ediyor insanı.Ben Unisoc işlemci önermiyorum.Verimlilik kısmında Mediatek tarafından bile kötü iş çıkarıyor.A7 olsa direkt A7 al derim arkadaşa.Şahsen ben bu bütçe de 2. el şöyle birşey bakarım:

Telefonlar zaten ısınıyor oyun sırasında.Kendi Realme 5i telefonum Snap 665 barındırıyor.Herhangi ağır bir oyunda ateş oluyor.Bu segmentte buna katlanmak zorundayız maalesef.Realme C11 deneyimim oldu bir süre.Arayüz de gezerken bile kanser ediyor insanı.Ben Unisoc işlemci önermiyorum.Verimlilik kısmında Mediatek tarafından bile kötü iş çıkarıyor.A7 olsa direkt A7 al derim arkadaşa.Şahsen ben bu bütçe de 2. el şöyle birşey bakarım:

2. El daha mantıklı olabilir böyle. Teşhir ürünü olmasındansa bence böyle daha iyi. Artık konu sahibi arkadaşa kalmış daha güçlü işlemcili ve Google'sız 2. el Matepad 10.4 mü yoksa sıfır, Google desteği olan ama işlemcisi biraz daha zayıf A8 mi kendine göre alsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı