iPhone X alınır mı?

O butceyi biraz daha zorlayıp ya da o butceye gore iPhone XR - 11/12 tercih edebilirsiniz. X fazla uzmez aciliyetten kullanacaksan ama daha iyi tercihler var kesinlikle.

Ya XR cevremde pek bulamadım ve tasarimini pek begenmedim X hem yakin hem de cihaza kefil birax da tanidik dedigim gibi sadece sosyal medya icin aliyorum iOS istiyorum XI tercih edecegim.

Ekranından başlayarak toplamayı deneyebilirsiniz bu bütçede. İyi günler.

Evet ben toplamaya başlayacağım. Size de iyi günler.

Ya XR cevremde pek bulamadım ve tasarimini pek begenmedim X hem yakin hem de cihaza kefil birax da tanidik dedigim gibi sadece sosyal medya icin aliyorum iOS istiyorum XI tercih edecegim.

Evet ben toplamaya başlayacağım. Size de iyi günler.
Pişman olmamanız dileğiyle...

Sırf iPhone olduğu için neredeyse 10 yıllık olan, ekranı ve pili orijinal olmayan parçalarla değişmiş, cihaz durumu belli olmayan, Face ID çalışmayan, pil sağlığı ve durumu belli olmayan bir cihaz alacaksınız.

Sırf iPhone olduğu için neredeyse 10 yıllık olan, ekranı ve pili orijinal olmayan parçalarla değişmiş, cihaz durumu belli olmayan, Face ID çalışmayan, pil sağlığı ve durumu belli olmayan bir cihaz alacaksınız.

Bu fiyatlara başka bir cihaz yok bence gayet makul eger alirsam begenmezsem gider satarim X hala piyasasi dönen bir telefon. Cihaz durumy belli olmayan dediniz satici ne anlattiysa aynilarini yazdim yani bu fiyatlara en yakin Android MediaTek G81 kullanan 14C falan.

Umarım pişman olmam almayı düşünüyorum Xe cok hevesim var.

Alınır alınmasına da cihaz güncel değil. iPhone 11 daha güncel şu an

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı