iPad Air 5'e kablolu klavye, mouse ve monitör bağlayıp bilgisayar modunda kullanmak istiyorum. Öncelikle bu mümkün mü?
Mümkünse hangi Type-C Hub'ı kullanmalıyım?
www.trendyol.com
Bu Hub'ları buldum kullanan ve tavsiye eden var mı?
Bütçem 300-400 arası çünkü bilgisayarım var sadece not alırken ve bir şeyler izlerken daha rahat etmek için alacağım. Ciddi bir fark olmuyorsa Ugreen gibi kaliteli markalara çıkmak istemiyorum teşekkürler.
Lux marka olani aldım iade imkanim var gibi görünüyor inşallah sorun yaşamam.
Edit: Gelecekte biri bu konuya rastlarsa diye yaziyorum. Lux marka o Type-C hub geldi. İsinma sorunu yok ama tiz bir ses cikartiyor. Beni rahatsiz o yuzden Ugreen kaliteli bir hub almaya karar verdim. Yine de bir deneyim derseniz alınabilir.
Hub ile monitör, klavye ve mouse kullanmak kesinlikle IPad'den aldığım verimi arttirdi herkese öneririm.
Mümkünse hangi Type-C Hub'ı kullanmalıyım?

LUX Macbook Pro Air Usb Type-c Hub Dönüştürücü Çevirici Çoklayıcı Usb Hdmı Micro Sd 8 Girişli - Fiyatı, Yorumları
LUX Macbook Pro Air Usb Type-c Hub Dönüştürücü Çevirici Çoklayıcı Usb Hdmı Micro Sd 8 Girişli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bütçem 300-400 arası çünkü bilgisayarım var sadece not alırken ve bir şeyler izlerken daha rahat etmek için alacağım. Ciddi bir fark olmuyorsa Ugreen gibi kaliteli markalara çıkmak istemiyorum teşekkürler.

Lux marka olani aldım iade imkanim var gibi görünüyor inşallah sorun yaşamam.
Edit: Gelecekte biri bu konuya rastlarsa diye yaziyorum. Lux marka o Type-C hub geldi. İsinma sorunu yok ama tiz bir ses cikartiyor. Beni rahatsiz o yuzden Ugreen kaliteli bir hub almaya karar verdim. Yine de bir deneyim derseniz alınabilir.
Hub ile monitör, klavye ve mouse kullanmak kesinlikle IPad'den aldığım verimi arttirdi herkese öneririm.
Son düzenleme: